Icoană Profi

Profi

Versiune 23.7.0
3.0
Rating
105K
Downloads
Gratuit
Pret
2023-10-18
Actualizată la

Descarcare gratis

Versiunile anterioare

Trăsăturile Principale ale Profi

Descriere App:

Aplicația Profi este un program de loialitate digitală care își propune să creeze o experiență de cumpărături mai bună și mai distractivă în magazinul tău Profi.

Functii:

Aplicația Profi permite utilizatorilor să caute produsele dorite în magazin, prin introducerea numelui, mărcii sau a altor criterii relevante. Aceasta ajută utilizatorii să găsească produsele dorite mai rapid și mai eficient. De asemenea, utilizatorii pot crea și gestiona lista de cumpărături direct din aplicație, astfel încât să țină evidența produselor pe care le doresc să le cumpere. Totodată, aceștia pot vedea cât costă produsele și să calculeze un buget pentru cumpărături.

Activitati:

Aplicația Profi oferă utilizatorilor o varietate de activități și opțiuni, care includ căutarea produselor dorite și adăugarea acestora în lista de cumpărături, scanarea codurilor de bare ale produselor pentru a afla informații suplimentare despre acestea, precum și vizualizarea ofertelor și promoțiilor disponibile în magazinele Profi. Utilizatorii pot folosi aplicația pentru a economisi timp și bani, planificându-și cumpărăturile în avans și căutând cele mai bune oferte. De asemenea, aplicația poate fi utilizată pentru a găsi magazinul Profi cel mai apropiat sau pentru a verifica programul de funcționare al acestuia. Cu ajutorul aplicației Profi, utilizatorii pot face cumpărături mai eficiente și mai plăcute.

Cum se utilizeaza:

Pentru a utiliza aplicația Profi, utilizatorii trebuie să o descarce și să o instaleze pe dispozitivul lor mobil. După instalare, utilizatorii pot căuta produsele dorite și le pot adăuga în lista de cumpărături, care poate fi accesată în orice moment. În plus, utilizatorii pot scana codurile de bare ale produselor cu ajutorul camerei telefonului mobil, pentru a afla mai multe informații despre acestea, cum ar fi prețul, descrierea și altele.

Controale:

Aplicația are o interfață simplă, fiind controlată prin comenzi tactile intuitive.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română.

Recomandari:

Aplicația Profi este recomandată tuturor celor care fac cumpărături la magazinele Profi și doresc să economisească timp și bani.

Platforma:

Disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 6.0 sau o versiune ulterioară.

Marime:

58 MB

Sistemul de operare:

Android

Recomandări:

Conținut potrivit pentru toate vârstele.

Pret:

Nu sunt necesare achizițiile pentru accesul la actualizări. Gratuit

Cerințe de instalare:

Un spațiu de minim 58 MB liber şi sistem Android 6.0 sau mai nou.

Descrierea dezvoltatorului

Profi

Descarcare gratis

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Profi?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

POZITIV despre Profi

Ușor de utilizat.
Aplicație gratuită.
Aplicația oferă acces la cele mai recente oferte și promoții disponibile în magazinele Profi.

NEGATIV despre Profi

Unele funcții ale aplicației pot necesita conexiune la internet.
În unele zone, opțiunea de a cumpăra produse direct din aplicație poate să nu fie disponibilă.
Pot exista probleme tehnice sau erori de sistem care să împiedice utilizatorii să utilizeze aplicația în mod corespunzător.

Sfaturi utile Profi

Creează-ți un cont în aplicație pentru a putea beneficia de toate funcțiile sale, inclusiv posibilitatea de a crea o listă de cumpărături personalizată și de a vedea cele mai recente oferte și promoții disponibile în magazinele Profi.
Verifică frecvent secțiunea de oferte și promoții pentru a fi la curent cu cele mai bune prețuri și reduceri.
Utilizează opțiunea de scanare a codurilor de bare pentru a afla mai multe informații despre produsele din magazin, inclusiv prețurile și descrierea acestora.
Folosește opțiunea de căutare pentru a găsi produsele dorite în magazinul Profi cel mai apropiat de tine.

Luati legatura cu utilizatori care au descarcat Profi