Rating
3 - Normal
Versiune
2
Downloads
40 K
Pret
Gratuit
Ultima actualizare în
02-04-2021


Scriu articole pentru Android de aproape un an şi în fiecare zi descopăr ceva nou.
Trebuie să recunosc, acum sunt dependentă de Instagram şi Netflix.

"Joacă GTA San Andreas în mod gratuit, pe Android"

Trăsăturile Principale ale GTA San Andreas Free

 1. Scopul jocului: GTA San Andreas Free este varianta pentru Android a celebrului joc pentru console, ce oferă o lume vastă, deschisă explorării, în care ai scopul de a te reintegra în lumea mafiei și de a-ți ajuta clanul să preia controlul asupra orașului, implicându-te în diverse misiuni interesante.
 2. Cum se joaca: Te reîntorci acasă, în San Andreas, o regiune coruptă, iar scopul tău este să îți restabilești controlul asupra mafiei. Creează-ți personajul, iar apoi începe să completezi misiunile principale și cele secundare, care te vor ajuta să avansezi în nivel și să obții arme sau mașini mai bune.
 3. Optiuni de joc: Cuprinde diverse misiuni principale și secundare, prin care vei afla povestea jocului și te vei dezvolta treptat, obținând mai multe proprietăți, echipamente noi și devenind mai puternic. De asemenea, ai opțiunea de a explora lumea, să înveți noi mișcări de luptă și să furi vehiculele dorite. 
 4. Grafica: Are o grafică 3D bine realizată, de înaltă rezoluție și optimizată perfect pentru dispozitivele mobile. Orașul în care se desfășoară acțiunea cuprinde multe detalii, viu colorate, cu personaje diverse. În plus, animațiile sunt realiste și fluide. 
 5. Sunet: Conține o coloană sonoră originală, oferindu-ți chiar posibilitatea de a schimba genul muzical de la radio în timp ce conduci. De asemenea, efectele sonore reproduc fidel sunetele vehiculelor sau armelor și sunt bine sincronizate cu acțiunile pe care le realizezi.
 6. Gameplay: Modul de joc este captivant, de vreme ce ai la dispoziție numeroase activități, putându-ți construi propriul drum prin poveste. Misiunile principale se desfășoară pe parcursul a 30 de ore, la care se adaugă și cele secundare sau alte acțiuni pe care le poți realiza în timp ce explorezi lumea
 7. Controale: Controalele pot fi greu de stăpânit la început de unii utilizatori, însă ele au fost optimizate pentru dispozitivele mobile și pot fi personalizate, având opțiunea de a folosi comenzi tactile, butoane sau gesturi.
 8. Limbi: Interfață multilingvă, disponibilă și în engleză
 9. Clasificare continut: Conține scene nerecomandate copiilor
 10. Platforma: Compatibil cu telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android. 
 11. Marime: 1,8M
 12. Sistemul de operare: Android
 13. Dezvoltator:   NhiAngle
 14. Detalii despre preț: Fără achiziții în aplicație. Gratuit

Sfaturi utile GTA San Andreas Free

 1. Pentru a vedea cum funcționează jocul, înainte de instalare, urmărește acest videoclip

POZITIV despre GTA San Andreas Free

 1. Cuprinde o lume deschisă explorării.
 2. Are o grafică de înaltă rezoluție. 
 3. Este un joc vast. 
 4. Este compatibil cu joystick-uri externe. 

NEGATIV despre GTA San Andreas Free

 1. Este necesară o conexiune la internet. 
 2. Poate funcționa cu dificultăți pe dispozitivele mai puțin performante. 

V-a placut GTA San Andreas Free?

2 Voturi - 1 LikeS-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Jocuri Android Jocuri Actiune Jocuri cu Impuscaturi Jocuri Simulator Jocuri cu Masini Jocuri cu Motociclete Jocuri cu Gangsteri Jocuri cu Politisti Jocuri de Omorat Jocuri cu Pistoale Jocuri cu Autobuze Jocuri cu Camioane Jocuri cu Barci

Luati legatura cu utilizatori care au descarcat GTA San Andreas FreePuneti si opinii despre GTA San Andreas Free


STIRI ANDROID

Cele mai bune jocuri pentru Android în august 2018: Real Gangster Crime, Good Pizza, Great Pizza

La finalul lunii august vă prezentăm top 5 cele mai bune jocuri din această lună. În topul jocurilor din luna ... mai mult