Întrebări Frecvente

AndroidOut nu solicită nimic în schimbul descărcărilor. Însă, câteva dintre aplicaţiile Google Play pot fi de plătit. Pentru a evita orice confuzie, site-ul nostru precizează cu claritate care aplicaţii sunt gratuite şi care sunt de plătit pe Google Play.

AndroidOut te ajută să găseşti şi să alegi cele mai recente aplicaţii, jocuri şi teme pentru dispozitivul tău, prin intermediul listarilorcare sunt actualizate zilnic. De asemenea, îţi oferim descrieri detaliate care te vor ajuta să vezi dacă aplicaţia prezintă interes sau nu, pentru tine, precum şi diverse metode de descărcare.

Este foarte simplu. Pur şi simplu mergi la Setări > Aplicaţii şi apasă click pe aplicaţia pe care doreşti să o elimini. O opţiune de Dezinstalare o să îţi apară. Apasă click şi aplicaţia va fi dezinstalata în mod automat.

Din când în când, Google Play decide să blocheze anumite aplicaţii deoarece acestea nu mai sunt conforme cu cerinţele acestora sau, pur şi simplu, nu mai sunt disponibile în anumite ţări. În aceste cazuri, singura cale de a obţine aplicaţia este să descarci versiunea APK a acesteia.

Colaboratorii noştri lucrează în fiecare zi pentru a completa cât mai multe descrieri posibil. Însă, noi aplicaţii sunt lansate zilnic, aşa că este imposibil să fie toate completate. Dacă doreşti să obţii mai multe informaţii despre o aplicaţie anume, atunci ne poţi întreba, iar noi vom lucra la ea.

APK (Android Application Package) este un tip de fişier Android care îţi permite să instalezi aplicaţii şi jocuri care nu sunt disponibile în Google Play, pe dispozitivul tău Android.

Da, dar mai întâi, trebuie să descarci un emulator, cum ar fi Bluestacks, pentru a putea fi posibilă utilizarea aplicaţiei pe computerul tău. Găseşti mai multe informaţii în tutorialul nostru.

Cum să încep?

AndroidOut este o comunitate online unde poţi descoperi, descărca şi partaja aplicaţii, jocuri şi teme Android. Dacă doreşti să afli mai multe despre noi, intră pe site-ul corporaţiei.

1. Selectează aplicaţia.
2. Apasă 'Descărcare Gratuită'.
3. Selectează o metodă de descărcare (email, Google Play sau cod QR) şi apoi apasă pe butonul corespunzător.
4. Aşteaptă până site-ul te redirecţionează către Google Play. Dacă descarci prin email, atunci introdu-ţi adresa contului şi urmează instrucţiunile.
5. Imediat ce eşti în Google Play, apasă pe instalare şi procesul va începe în mod automat.

Poţi naviga prin categoriile şi listele afişate sau poţi folosi rubrica de căutare pentru a identifica o aplicaţie, joc sau temă specifică pentru a le descărca.

Contul Tău

Absolut! Înregistrarea este foarte uşoară şi este complet gratuită.

Pe site-ul nostru principal, apasă pe butonul albastru din partea superioară dreapta care spune 'Creare Cont Gratuit'. Selectează-ţi metoda de înregistrare (Facebook, Google+ sau Email) şi completează spaţiile necesare. Bun venit! De acum eşti membru al comunităţii noastre!

Nu te îngrijora! Apasă pe următorul link şi dă-ne adresa ta de email ca să-ţi putem trimite o nouă parolă.

Accesează-ţi profilul de pe AndroidOut şi mergi la Informaţiile Mele Personale, pe care le vei găsi în partea stânga a ecranului tău. Apasă pe Schimbare Parolă şi vei fi putea introduce o nouă parolă.

Simplu, loghează-te pe contul tău de AndroidOut, selectează Editare Informaţii şi, în partea de joc a detaliilor tale personale, o să găseşti butonul Ştergere Cont. Odată ce ai apăsat, o căsuţă cu o opţiune în care ne vei spune de ce doreşti să pleci o să apară. O să-ţi ducem dorul, totuşi!

Ajutor

În acest caz, asigura-te ce ai suficient spaţiu de memorie disponibil pe dispozitivul tău pentru a instala aplicaţia. Dacă asta nu rezolvă problema, poate că aplicaţia nu este compatibilă cu dispozitivul tău.

În acest caz îţi sugerăm să iei legătura cu producătorul. Poţi găsi denumirea producătorului pe pagina cu 'numele aplicaţiei' sau poţi obţine datele de contact din aplicaţia de pe Google Play.

Sunt două opţiuni. Poţi instala fişierul APK, dacă este disponibil say poţi urma paşii descrişi în acest tutorial.

Din când în când, emailul pe care noi îl trimitem poate fi direcţionat către directoarele Spam sau Junk. Verifică, probabil că se află acolo! Dacă nu, atunci poate fi o problemă internă. În acest caz, te rugăm să ne contactezi. Între timp, poţi descărca aplicaţia direct din Google Play.

Eşti norocos! AndroidOut este disponibil în 17 limbi. Sub punctele pozitive şi negative şi "like-uri" o să găseşti un hyperlink către numărul de limbi care sunt disponibile. Apasă pe acesta şi o fereastră pop-up o să apară, oferindu-ţi acces la descrierea aplicaţiei în diferite limbi. O altă opţiune ar fi să navighezi în jos, către partea inferioară a paginii principale, acolo unde o să găseşti linkuri către toate limbile de pe siet-ul nostru.

Navighează către baza pagiii aplicaţiei despre care doreşti să ne întrebi. Secţiunea de comentarii îţi oferă posibilitatea de a comenta sau de a ne adresa o întrebare. Selectează Întrebare şi unul dintre specialiştii noştri îţi va răspunde în cel mai scurt timp. Poţi, de asemenea, folosi formularul de contact.

Simplu spus, rutarea este procesul care îţi permite să obţii acces complet la dispozitivul tău şi să devii un 'super utilizator', ceea ce îţi oferă libertatea de a modifica şi manipula sistemul. Însă, fii atent că nu este un proces atât de uşor. Dacă doreşti mai multe informaţii despre cum să-ţi rutezi dispozitivul, te poţi uita la tutorialul nostru.

Sunt câţiva paşi pe care trebuie să-i urmezi pentru a face acest lucru, aceştia fiind specificaţi în tutorial.

Din păcate, toate aplicaţiile care apar pe AndroidOut sunt compatibile doar cu dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android. Dispozitivele menţionate anterior au propriul lor sistem de operare şi magazine de aplicaţii de unde poţi descărca aplicaţii.

Pentru Producători

Am fi deosebit de încântaţi să îţi publici aplicaţia pe AndroidOut. Intră în contact cu noi prin intermediul emailului la webmaster@mail.androidout.com sau prin formularul de contact.

Datorită prezenţei noastre în 17 limbi diferite, îţi furnizăm multiple opţiuni de publicare a aplicaţiilor, chiar dacă eşti un producător mai mic sau mai mare. Pentru mai multe informaţii intră în legătură cu noi.

Noi filtrăm sute de aplicaţii în fiecare zi şi, câteodată, nu toate ajung pe site-ul nostru. Dacă a ta nu este pe site, intră în legătură cu noi şi vom face tot posibilul să rezolvăm această problemă.

Notificări Push

Este o opţiune suplimentară care îţi permite să primeşti mesaje chiar şi atunci când nu eşti conectat la un site anume. Dacă eşti interesat de conţinutul oferit de către noi pe AndroidListe, te vom notifica atunci când publicăm noi aplicaţii, jocuri, teme, ştiri, etc. Toate acestea fără a avea pagina noastră deschisă în browserul tău.

Îţi trimitem notificări deoarce considerăm că avem o mulţime de conţinut interesant de oferit utilizatorilor noştri. Aceasta este o modalitate foarte utilă de a menţine comunitatea noastră informată despre ştirile relevante Android.

Îţi trimitem două tipuri de notificări: cele legate de ştiri sau de aplicaţiile Android.

Notificările legate de ştiri includ articole, tutoriale şi liste cu cele mai bune aplicaţii.

Notificările legate de aplicaţiile Android te vor menţine informat în legătură cu cele mai populare aplicaţii, jocuri şi teme.

Google Chrome: În bara de navigare vei găsi un lacăt lângă URL. Apasă pe acesta şi acolo unde apare Notificări trebuie să alegi "Întotdeauna blochează acest site".

Mozilla Firefox: Intră în meniul Firefox şi selectează Opţiuni. Apoi selectează panoul Conţinut şi acolo unde apare Notificări, apasă pe Selectează. Caută după AndroidListe şi apasă pe Elimină Site.

O altă alternativă de a te dezabona este să-ţi ştergi contul de pe AndroidListe, urmând paşii listaţi în secţiunea Contul Tău din Cele mai frecvente Întrebări-FAQ.

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii, vizitează pagina de suport a Google support page.

APK

Pe AndroidListe oferim fișiere APK care sunt sigure și 100% fără viruși. Cu toate acestea, dacă descarci un fișier de pe o sursă neverificată, poate fi periculos, din acest motiv trebuie să te asiguri că folosești surse de încredere precum AndroidListe.

Unele aplicații, jocuri și teme vor afișa un buton adițional de descărcare pe care scrie "Descarcă fișierul APK", pur și simplu fă click pe buton și așteaptă câteva secunde pentru a începe descărcarea. Odată descărcată, aplicația va cere permisiunea de a fi instalată pe dispozitivul tău. Apasă pe "Accept" și așteaptă pentru ca instalarea să fie completă. Pentru mai multe informații consultă acest tutorial

Da, nu ar trebui să fie o problemă în actualizarea aplicației, jocului sau temei de pe Google Play, chiar dacă ai instalat un fișier APK de pe AndroidListe.

Google Chrome: În bara de navigare vei găsi un lacăt lângă URL. Apasă pe acesta şi acolo unde apare Notificări trebuie să alegi "Întotdeauna blochează acest site".

Mozilla Firefox: Intră în meniul Firefox şi selectează Opţiuni. Apoi selectează panoul Conţinut şi acolo unde apare Notificări, apasă pe Selectează. Caută după AndroidListe şi apasă pe Elimină Site.

O altă alternativă de a te dezabona este să-ţi ştergi contul de pe AndroidListe, urmând paşii listaţi în secţiunea Contul Tău din Cele mai frecvente Întrebări-FAQ.

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii, vizitează pagina de suport a Google support page.