Icoană Draw it

Draw it

GratuitVersiune 1.7.7
4.2(1)2024-05-01
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Capturi de ecran

Captură de ecran Draw it apk Captură de ecran Draw it apk 1Captură de ecran Draw it apk 2Captură de ecran Draw it apk 3Captură de ecran Draw it apk 4Captură de ecran Draw it apk 5Captură de ecran Draw it apk 6Captură de ecran Draw it apk 7Captură de ecran Draw it apk 8Captură de ecran Draw it apk 9Captură de ecran Draw it apk 10Captură de ecran Draw it apk 11Captură de ecran Draw it apk 12Captură de ecran Draw it apk 13Captură de ecran Draw it apk 14

Principalele caracteristici Draw it

Scopul jocului:

Draw este un multiplayer online în care participanții concurează pentru a descoperi numele obiectelor desenate de adversar înainte de expirarea timpului.

Cum se joaca:

Ai posibilitatea să alegi între două opțiuni pentru a desena, și poți petrece mai mult timp în cazul în care elementul ales este deosebit de complicat.

Gameplay:

Jocul conține mai multe pachete de cuvinte pe teme specifice. Când câștigi, vei câștiga monede care îți permit să deblochezi opțiuni noi.

Limbi:

Interfață disponibilă în mai multe limbi.

Marime:

135 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

Draw it

JOC DE ÎNCREDERE

V-a placut Draw it?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Ideal pentru a petrece timpul liber.
Controale simple.
Permite provocarea jucătorilor din întreaga lume.
Este nevoie de puțin spațiu de memorie.

Negativ

Necesită o conexiune bună la internet.
Conține multă publicitate.

Sfaturi utile

Ideal este să începi prin a alege obiecte simple pentru a acumula cel mai mare număr de puncte. Pentru a înțelege mai bine propunerea de joc, merită să vizualizezi acest gameplay.