Icoană Online TAXI Driver

Online TAXI Driver

GratuitVersiune 4.0.8
4.4(1)2024-05-24
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Online TAXI Driver

Descriere App:

Online TAXI Driver este o aplicație mobilă concepută pentru șoferii de taxi care sunt asociați cu un dispecerat de taxi specific.

Functii:

Online TAXI Driver este o aplicație dedicată șoferilor de taxi, concepută pentru a facilita gestionarea comenzilor și călătoriilor. Prin intermediul acestei aplicații, șoferii se pot autentifica folosind datele furnizate de dispecerat, inclusiv codul dispeceratului, numele de utilizator și parola.

Activitati:

Această aplicație permite șoferilor să primească și să gestioneze comenzile de taxi, fie acestea primite online de la clienți, fie de la dispecerat. Un sistem de navigație GPS integrat ajută șoferii să găsească rapid locațiile clienților și să urmeze cele mai scurte rute.

Cum se utilizeaza:

Pentru a utiliza aplicația, șoferii trebuie să primească datele de conectare de la dispecerat, constând într-un cod, un nume de utilizator și o parolă. Odată conectați, șoferii pot primi comenzile de taxi fie de la clienții care folosesc platforma online, fie de la dispecerat.

Controale:

Aplicația are o interfață simplă și ușor de utilizat, fiind controlată prin gesturi.

Limbi:

Interfață multilingvă.

Recomandari:

Aplicația Online TAXI Driver este recomandată șoferilor de taxi care doresc o soluție eficientă și ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor și a călătoriilor lor.

Platforma:

Disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 6.0 sau o versiune ulterioară.

Marime:

32 MB

Sistemul de operare:

Android

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

Online TAXI Driver

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Online TAXI Driver?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Ușor de utilizat.
Conține funcții utile.
Aplicație gratuită.

Negativ

Necesită conexiune la internet.
Dependența de dispecerat.

Sfaturi utile

Asigură-te că profilul tău conține informații corecte și actualizate, cum ar fi datele de contact și detalii despre mașină.
Utilizează funcția de indicare a disponibilității în aplicație pentru a arăta când ești disponibil pentru preluarea comenzilor.
Odată ce primești o comandă, răspunde prompt pentru a o accepta sau a o respinge.
Folosește sistemul de navigație GPS integrat în aplicație pentru a găsi ușor locațiile clienților și pentru a alege cele mai eficiente rute către destinație.