Icoană Up Mobil

Up Mobil

GratuitVersiune 3.21.0
5.0(6)2024-06-03
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Up Mobil

Descriere App:

Descarcă aplicația Up Mobil România pentru a verifica și gestiona simplu și rapid cardurile de masă, de vacanță, cardurile cadou sau cele culturale, direct de pe dispozitivul mobil Android.

Functii:

Prin intermediul aplicației Up Mobil vei putea verifica soldul disponibil pe toate cardurile tale, viziona istoricul tranzacțiilor efectuate și al alimentărilor, cere reemiterea codului PIN, afla cu ușurință la ce magazine poți folosi cardurile UP și, de asemenea, poți descoperi ofertele speciale de la parteneri.

Cum se utilizeaza:

Aplicația este foarte ușor de utilizat, astfel că, tot ceea ce trebuie să faci este să îți creezi un cont folosind adresa de e-mail, iar apoi să introduci datele cardurilor tale. După ce ai adăugat cardurile, le vei putea gestiona simplu și rapid din meniul organizat al aplicației.

Controale:

Aplicația este controlată prin comenzi simple tactile.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română.

Recomandari:

Aplicația este recomandată deținătorilor de carduri UP România, care doresc să le administreze mai ușor, direct de pe mobilul Android.

Platforma:

Aplicația este disponibilă pe smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 5.0 sau o versiune ulterioară.

Marime:

24 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente

Pot să verific soldul și istoricul tranzacțiilor mele prin Up Mobil?

Da, Up Mobil permite utilizatorilor să verifice soldurile și istoricul tranzacțiilor lor, inclusiv tranzacțiile de la comercianți și tranzacțiile efectuate prin intermediul aplicației.

Este sigur să folosesc Up Mobil?

UniCredit Bank ia măsuri de securitate pentru a proteja datele și tranzacțiile utilizatorilor săi prin utilizarea de criptare, autentificare în doi factori și alte tehnologii de securitate. De asemenea, utilizatorii pot activa opțiuni suplimentare de securitate, cum ar fi autentificarea prin amprentă digitală sau PIN pentru a-și proteja conturile.

Ce carduri pot fi asociate cu contul meu Up Mobil?

Up Mobil acceptă o varietate de carduri, inclusiv carduri de credit, carduri de debit și carduri preplătite. Cardurile trebuie să fie emise de UniCredit Bank și să fie active.

Pot să fac depuneri prin Up Mobil?

Nu, în prezent Up Mobil nu permite depuneri prin intermediul aplicației. Pentru a efectua o depunere, utilizatorii trebuie să viziteze o sucursală a UniCredit Bank.

Pot transfera bani prin Up Mobil?

Da, Up Mobil permite transferuri de bani între conturile UniCredit Bank și către alte bănci, atât în țară, cât și în străinătate. În plus, utilizatorii pot efectua plăți către comercianți și pot efectua transferuri între propriile conturi.

Descrierea dezvoltatorului

Aplicația este disponibilă în alte limbi

Up Mobil

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Up Mobil?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Poți efectua plăți simplu și rapid cu telefonul mobil.
Ușor de instalat și de utilizat.
O aplicație foarte utilă.

Negativ

Nu poți adăuga două carduri pe același cont.