Icoană REFACE: face swap videos

REFACE: face swap videos

GratuitVersiune 4.13.0
3.8(3)2024-06-12
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici REFACE: face swap videos

Descriere App:

Aplicația îți oferă posibilitatea de a edita cele mai faimoase GIF-uri, adăungând la acestea propria fotografie, iar cu rezultatul obținut îți poți surprinde prietenii pe rețelele de socializare.

Functii:

Poți descărca creațiile obținute, sub formă de GIF sau de videoclip, pentru a le avea mereu în memoria telefonului. Însă acestea pot fi și distribuite, direct din aplicație, pe rețelele de socializare.

Activitati:

Conține mii de GIF-uri, împărțite în diferite categorii (de Crăciun, amuzante, cele mai populare din prezent), astfel că îți va fi foarte ușor să găsești ceea ce te interesează.

Limbi:

Interfață în engleză.

Marime:

111 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente

Aplicația REFACE este sigură?

Aplicația îți scanează fața și apoi stochează aceste date timp de câțiva ani. Dacă nu ești îngrijorat de acest fapt, atunci aplicația poate fi considerată sigură.

Pot descărca aplicația Reface pe computer?

Nu există o versiune dedicată pentru PC a aplicației, dar poți utiliza emulatorul BlueStacks pentru a instala aplicația Reface Android pe computer.

Aplicația REFACE este gratuită?

Poți descărca aplicația gratuit, cu toate acestea, un abonament la versiunea sa PRO costă 6,99 USD pe săptămână sau 29,99 USD pe an.

Cum să te dezaonezi de la aplicația Reface pe Android?

Deschide secțiunea Abonamente din Google Play și apasă click pe butonul „Setări” de lângă abonamentul pe care dorești să îl anulezi, selectează opțiunea „Anulați abonamentul”, indică motivul anulării și apasă click pe butonul „Continuați”.

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut REFACE: face swap videos?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Ideală pentru a te distra alături de prieteni.
Imagini de bună calitate.
Numeroase GIF-uri din care poți alege.
Ocupă puțin spațiu de stocare.
Interfață atractivă și ușor de folosit.

Negativ

Conține reclame.

Sfaturi utile

Pentru a obține un rezultat bun, ar trebui să-ți faci un selfie într-un loc cu lumină bună. Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează aplicația, urmărește acest videoclip.

Cele mai noi știri Android
Vezi mai mult

Cele mai bune aplicații de schimbare a feței pe Android pentru a obține fotografii distractive
Utilizează inteligența artificială pentru a transforma imaginația în realitate. Aplicațiile face swap permit utilizatorilor să
Citeşte mai multe
Cele mai bune aplicații deepfake pentru Android
Fenomenul deepfake a apărut de ceva vreme, însă aplicațiile de Android lansate recent i-au crescut popularitatea. Deepfake este
Citeşte mai multe
Cum creezi un deep fake pe telefonul cu Android
Deep fake este un fenomen recent în mediul online. Acesta reprezintă înlocuirea feței într-o imagine sau filmare, cu scopul de
Citeşte mai multe