Icoană Genshin Impact

Genshin Impact

GratuitVersiune 4.8.0_24603909_24822834
3.6(8)2024-07-24
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Imagini și videoclipuri

video

Principalele caracteristici Genshin Impact

Scopul jocului:

Genshin Impact este un RPG captivant, care te transportă în lumea Teyvat. Scopul este să călătorești prin șapte națiuni, să îți faci noi prieteni, să creezi alianțe și să înfrunți diferiți monștri, pentru a deveni mai puternic și a-ți salva fratele capturat de zei.

Cum se joaca:

Alege personajul care vrei să fii, apoi călătorește printr-o lume deschisă explorării pentru a-ți salva fratele sau sora, capturată de zei. Îți vei recupera treptat puterea pierdută, va fi nevoie să înfrunți monștri și să faci alianțe, dar și să colectezi alimente sau alte obiecte utile

Optiuni de joc:

Ai posibilitatea de a juca în modul multiplayer online, împreună cu alți utilizatori.

Grafica:

Jocul are un aspect îngrijit, cu o hartă extinsă, inspirată dintr-o lume plină de fantezii. Personajele sunt atractive și cu multe detalii, amintind de eroii din cultura anime și manga.

Gameplay:

Modul de joc este foarte asemănător cu cel din Zelda, unde utilizatorul trebuie să exploreze harta în căutarea unor obiecte, să înfrunte monștri și să interacționeze cu alte personaje.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba engleză

Marime:

461 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente

Cât spațiu ocupă Genshin Impact?

Genshin Impact are în prezent 35 GB pe toate platformele, dar acest lucru se poate schimba odată cu actualizările viitoare. Dimensiunea fișierului poate crește pe măsură ce se adaugă conținut nou în joc.

Genshin Impact are un mod multiplayer?

Da, Genshin Impact este un joc multiplayer. Poți face echipă cu prietenii și alți jucători online pentru a explora imensa lume deschisă a jocului, pentru a finaliza misiuni și pentru a învinge inamicii împreună.

În ce limbi este disponibil Genshin Impact?

Genshin Impact este disponibil în mai multe limbi: engleză, chineză simplificată, chineză tradițională, japoneză, coreeană, indoneziană, thailandeză, vietnameză, germană, franceză, portugheză, spaniolă și rusă. Vocile personajelor sunt disponibile în chineză, coreeană, japoneză și engleză.

Când a fost lansat Genshin Impact?

Jocul Genshin Impact a fost lansat pe 28 septembrie 2020 pentru Windows, PlayStation 4, iOS și Android.

Este Genshin Impact un joc cu plata pentru a câștiga?

Nu, Genshin Impact nu este un joc de tip pay-to-win. Jocul are eroi gratuiti și Primogems care pot fi folosiți pentru a obține personaje mai bune.

Cât costă Genshin Impact?

Genshin Impact este gratuit, indiferent de platformă. Principala metodă de monetizare în joc este gacha. Poți schimba bani reali pentru moneda din joc pentru a obține Primogems care pot fi folosite pentru a cumpăra personaje și arme.

Este Genshin Impact gratuit?

Da, Genshin Impact este gratuit, cu toate acestea sunt disponibile achiziții în joc.

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Genshin Impact?

4 Voturi / 4 Like-uri

Pozitiv

Grafica și animațiile sunt bine realizate. 
Mod de joc captivant. 
Poveste interesantă.

Negativ

Se poate bloca pe dispozitivele mai puțin performante. 

Cele mai noi știri Android
Vezi mai mult

Cele mai bune jocuri pentru Android în stilul Hogwarts Legacy pe care să nu le ratezi
Hogwarts Legacy a captivat inimile fanilor Harry Potter de pretutindeni, oferind o experiență imersivă într-o lume magică.
Citeşte mai multe
Cele mai bune jocuri cross-platform pentru Android pe care să le încerci
Jocurile cross-platform sunt făcute pentru a te bucura oriunde de ele. În birou, atunci când le accesezi de pe PC, de pe
Citeşte mai multe
Cele mai bune jocuri open world pentru Android
Jocurile open world sunt excelente pentru cei care iubesc acțiunea și vor să exploreze. Ai o lume întreagă la dispoziție pentru
Citeşte mai multe
Cele mai bune jocuri gacha pentru Android pe care să le descarci
Jocurile gacha au cunoscut o popularitate crescută în ultimii ani. Din ce în ce mai multă lume alege să îşi petreacă timpul
Citeşte mai multe