Icoană Ce spun românii

Ce spun românii

Versiune 134
Joc De Încredere
3.2
Rating
100K
Downloads
Gratuit
Pret
2023-12-09
Actualizată la

Descarcare gratis

Imagini și videoclipuri pentru Ce spun românii

video

Trăsăturile Principale ale Ce spun românii

Scopul jocului:

"Ce spun românii" este un joc de societate popular în România, care poate fi jucat de 3 sau mai mulți jucători. Scopul jocului este de a ghici cum ar reacționa majoritatea românilor în diferite situații sau la diferite întrebări.

Cum se joaca:

Pentru a începe jocul, se selectează un jucător care va fi "maestrul de ceremonii". Acesta va fi responsabil de citirea întrebărilor și de gestionarea punctajului. Celelalte persoane sunt jucători și vor răspunde la întrebări. Maestrul de ceremonii citește o întrebare dintr-o carte sau de pe o carte de joc și jucătorii trebuie să ghicească răspunsul pe care îl cred că l-ar da majoritatea românilor. După ce toți jucătorii și-au ales răspunsul, maestrul de ceremonii dezvăluie răspunsul corect. Jucătorii primesc un punct pentru fiecare răspuns corect și câștigătorul este cel cu cel mai mare număr de puncte după un număr prestabilit de runde.

Optiuni de joc:

Jocul clasic este modul standard de joc, în care jucătorii răspund la întrebări și câștigă puncte pentru răspunsurile corecte. Este rapid și implică răspunsuri rapide la întrebări, iar cel care răspunde cel mai rapid primește un punct. Jocul în echipă presupune împărțirea jucătorilor în echipe și răspunsul colectiv la întrebări, iar echipa cu cel mai mare număr de puncte la sfârșit câștigă. În jocul cu dezbatere, jucătorii trebuie să argumenteze și să susțină răspunsurile lor, într-un stil de dezbatere, iar maestrul de ceremonii acordă puncte în consecință. Jocul personalizat permite jucătorilor să creeze propriile întrebări personalizate, în funcție de interesele și experiențele lor, ceea ce poate fi o modalitate distractivă de a învăța mai multe despre prieteni și de a petrece timp de calitate împreună.

Grafica:

Grafica poate include un tabel de joc, roată, cărți cu întrebări și răspunsuri, indicatori de punctaj, timer și alte elemente grafice care să ajute la crearea unei experiențe vizuale atractive și ușor de urmărit pentru jucători.

Sunet:

Sunetul include muzică de fundal, efecte sonore pentru diferite acțiuni din joc, cum ar fi selectarea unei întrebări sau răspunsul corect sau greșit.

Controale:

Jocul are o interfață simplă, fiind controlat prin comenzi gestuale intuitive.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română.

Platforma:

Disponibil pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 4.4 sau o versiune ulterioară.

Sfaturi utile:

Cunoaște-ți publicul și creează întrebări care să acopere mai multe domenii.

Marime:

33 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Recomandări:

Conținutul aplicației este moderat și potrivit pentru copii.

Pret:

Nu este nevoie de achiziții în aplicație. Gratuit

Cerințe de instalare:

Un spațiu de minim 33 MB liber şi sistem Android 4.4 sau mai nou.

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Ce spun românii?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

POZITIV despre Ce spun românii

Jocul este distractiv și poate fi jucat cu un grup mare de oameni, astfel încât să fie o activitate socială și interactivă.
Jocul poate fi personalizat și adaptat la diferite nivele de dificultate și interese ale jucătorilor.
Jocul poate fi personalizat și adaptat la diferite nivele de dificultate și interese ale jucătorilor.
Datorită modului în care jocul este structurat, poate fi o modalitate bună de a dezvolta gândirea critică și de a îmbunătăți abilitățile de comunicare.

NEGATIV despre Ce spun românii

Unele întrebări pot fi prea dificile sau nu pot fi cunoscute de toți jucătorii, ceea ce poate duce la dezavantajarea unora dintre ei.
Jocul poate fi prea lung sau prea scurt, în funcție de numărul de întrebări și timpul alocat, ceea ce poate duce la plictiseală sau frustrare pentru unii jucători.
În funcție de modul în care jocul este moderat, unii jucători pot fi avantajați sau dezavantajați în mod neintenționat, ceea ce poate afecta experiența de joc pentru toți.

Sfaturi utile Ce spun românii

Nu subestima puterea răspunsurilor simple și creează întrebări diverse ca nivel de dificultate.
Folosește-ți imaginația și personalizează jocul pentru a se potrivi intereselor și preferințelor jucătorilor.
Fii deschis la schimbări și ajustează regulile și modalitățile de joc pentru a menține interesul și distracția.

Luati legatura cu utilizatori care au descarcat Ce spun românii

Dezvoltatori și editori
Dezvoltatori