Icoană apk Farm Sim 21 PRO - Tractor Farming Simulator 3D

Farm Sim 21 PRO - Tractor Farming Simulator 3D

GratuitVersiune 1.0
4.2(1)2023-12-12
Joc De Încredere

Principalele caracteristici Farm Sim 21 PRO - Tractor Farming Simulator 3D

Scopul jocului:

Scopul jocului Farm Sim 21 PRO - Tractor Farming Simulator 3D este să ofere jucătorilor o experiență realistă de gestionare a unei ferme agricole, folosind diferite tipuri de tractoare și alte echipamente agricole. Jucătorii trebuie să cultive culturi, să își hrănească animalele, să colecteze și să vândă recoltele și să își dezvolte ferma.

Cum se joaca:

La începutul jocului, jucătorii trebuie să aleagă terenul pe care își vor construi ferma. Apoi, ei pot începe să cumpere echipamente agricole, inclusiv tractoare, combine și semănătoare, pentru a începe lucrul la teren și pentru a îndeplini diferite sarcini. Jucătorii trebuie să planteze culturi, să le îngrijească și să le colecteze când sunt gata pentru recoltare. Ei trebuie să fie atenți la condițiile meteo, cum ar fi ploaia și seceta, care pot afecta recolta. În plus, jucătorii trebuie să hrănească animalele lor și să le îngrijească.

Optiuni de joc:

Jucătorii pot alege să își construiască ferma pe orice teren pe care îl doresc și pot alege dintre o varietate de echipamente agricole, cum ar fi tractoare, combine și semănătoare, pentru a-și îndeplini sarcinile. Jocul oferă o varietate de culturi agricole pe care jucătorii le pot cultiva, inclusiv porumb, grâu, orez și multe altele. De asemenea, jucătorii pot alege să își crească propriile lor animale, cum ar fi vaci, oi și pui, și trebuie să le ofere apă, hrană și îngrijire.

Grafica:

Grafica jocului Farm Sim 21 PRO - Tractor Farming Simulator 3D este destul de avansată și oferă o mulțime de detalii vizuale.

Sunet:

Farm Sim 21 PRO - Tractor Farming Simulator 3D are un sunet bine realizat, care completează atmosfera realistă a jocului. Sunetul include o varietate de efecte sonore, cum ar fi sunetul motorului tractorului, sunetul roților care se învârt pe solul bătătorit, sunetul ploii sau al vântului care suflă prin câmpurile de cultură.

Gameplay:

Jucătorii pot alege dintr-o varietate de moduri de joc, cum ar fi modul carieră, modul liber sau modul multiplayer. În modul multiplayer, jucătorii pot lucra împreună cu alți jucători pentru a-și gestiona fermele, sau pot concura între ei pentru a vedea cine poate avea cea mai prosperă fermă.

Controale:

Jocul are o interfață simplă și intuitivă, fiind controlat prin comenzi gestuale.

Limbi:

Interfață multilingvă.

Platforma:

Disponibil pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 4.1 sau o versiune ulterioară.

Sfaturi utile:

Asigură-te că îți planifici activitățile agricole astfel încât să nu rămâi fără bani, combustibil sau alte resurse importante.

Marime:

35M

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Farm Sim 21 PRO - Tractor Farming Simulator 3D?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Experiența de joc realistă, care îți permite să te simți ca un fermier adevărat
Posibilitatea de a construi și de a dezvolta o afacere agricolă.
Grafică impresionantă și sunet realist.
Posibilitatea de a juca singur sau cu prietenii în modul multiplayer online.

Negativ

Jocul poate fi destul de repetitiv și poate deveni plictisitor în timp.
Învățarea aspectelor mai complexe ale jocului poate fi dificilă și poate fi necesar să petreci mult timp în joc pentru a le înțelege pe deplin.

Sfaturi utile

Nu te concentra doar pe o singură activitate, ci explorează și încearcă lucruri noi.
Este important să înțelegi cum să folosești tractorul și alte mașini agricole pentru a obține cele mai bune rezultate în activitățile tale agricole.
Mașinile și echipamentele agricole sunt unelte scumpe, deci este important să le utilizezi cu grijă și să le întreții corespunzător. Schimbă uleiul și filtrele regulat, repară orice defecțiuni și păstrează-le curate.