Icoană SPOT Romania

SPOT Romania

GratuitVersiune 3.0.16
5.0(1)2024-04-16
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici SPOT Romania

Descriere App:

Aplicația mobilă SPOT este dezvoltată pentru clienții centrelor comerciale NEPI Rockcastle din România. Această aplicație are scopul de a transforma fiecare vizită la mall într-o experiență unică și atrăgătoare, oferind utilizatorilor acces la informații despre centrul comercial, servicii, oferte și noutăți.

Functii:

Prin Programul de fidelizare My SPOT, fiecare cumpărătură devine mai valoroasă, oferind puncte de loialitate pentru achiziții. Aceste puncte deschid uși către reduceri la magazinele partenere și beneficii exclusive.

Activitati:

O navigare ușoară în mall ghidează utilizatorii către destinațiile dorite, iar notificările personalizate țin utilizatorii la curent cu cele mai recente oferte și evenimente.Cu posibilitatea de a accesa multiple centre comerciale prin intermediul unei singure aplicații, SPOT face ca loialitatea să fie răsplătită indiferent de locație.

Cum se utilizeaza:

După descărcarea aplicației SPOT, utilizatorii pot accesa rapid informații despre centrul comercial, descoperind servicii, oferte și noutăți. Programul de fidelizare My SPOT devine esențial: prin scanarea bonului de cumpărături, achizițiile se transformă în puncte de loialitate SPOT.

Controale:

Aplicația are o interfață simplă și ușor de utilizat, fiind controlată prin comenzi gestuale.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română.

Recomandari:

Aplicația SPOT este recomandată tuturor vizitatorilor centrului comercial din portofoliul NEPI Rockcastle din România, care vor să transforme fiecare sesiune de shopping într-o experiență unică, oferind puncte de loialitate, reduceri și beneficii personalizate.

Platforma:

Disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 5.0 sau o versiune ulterioară.

Marime:

119 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

SPOT Romania

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut SPOT Romania?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Ușor de utilizat.
Aplicație gratuită.
Aduce reduceri și beneficii.

Negativ

Posibile erori sau bug-uri.
Necesitatea de a furniza date personale.

Sfaturi utile

Activează notificările pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte, evenimente și campanii speciale din centrul comercial.
Verifică în mod regulat actualizările aplicației din magazinul de aplicații pentru a beneficia de cele mai noi caracteristici și îmbunătățiri.
Ia-ți timp să explorezi ofertele și reducerile disponibile în magazinele partenere, astfel încât să poți face achiziții inteligente.
Dacă întâmpini probleme sau ai sugestii pentru îmbunătățirea aplicației, nu ezita să oferi feedback prin canalele disponibile.