Icoană Sinsay - moda i zakupy online

Sinsay - moda i zakupy online

GratuitVersiune 2.7.0
4.8(1)2024-06-30
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Capturi de ecran

Captură de ecran Sinsay - moda i zakupy online apk Captură de ecran Sinsay - moda i zakupy online apk 1Captură de ecran Sinsay - moda i zakupy online apk 2Captură de ecran Sinsay - moda i zakupy online apk 3Captură de ecran Sinsay - moda i zakupy online apk 4Captură de ecran Sinsay - moda i zakupy online apk 5

Principalele caracteristici Sinsay - moda i zakupy online

Descriere App:

Descarcă aplicația Sinsay pentru a cumpăra haine și accesorii direct de pe dispozitivul mobil Android. În plus, vei avea parte de oferte speciale.

Functii:

Folosind aplicația Sinsay, poți găsi cu ușurință hainele și accesoriile care te interesează, precum și mobilierul și decorațiunile pentru casă. Poți răsfoi categoriile sau utiliza motorul de căutare, iar, de asemenea, vei avea la îndemână un tabel cu mărimi sau disponibilitatea în magazin.

Activitati:

Când selectezi un produs, produsele asemănătoare sunt adesea afișate sub detaliile acestuia. În plus, in dreptul fiecărui produs scrie cate puncte Sinsay vei primi pentru achiziționarea lui.

Cum se utilizeaza:

Înregistrează-te sau autentifică-te pentru a putea finaliza comenzi. Totodată, prin autentificare vei obține acces la ofertele speciale Sinsay.

Controale:

Aplicația este controlată prin comenzi tactile intuitive.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română.

Recomandari:

Recomandată persoanelor cărora le place să cumpere haine, încălțăminte și decorațiuni online pe Android și doresc să profite de oferte pentru membrii clubului.

Marime:

33 MB

Sistemul de operare:

Android

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Sinsay - moda i zakupy online?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Uneori ai livrare gratuită sau oferte speciale.

Sfaturi utile

Adaugă produsele care îți plac la favorite pentru a avea acces mai ușor la ele.