Icoană Pinterest

Pinterest

GratuitVersiune 12.23.0
4.5(88)2024-06-19
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Pinterest

Descriere App:

Pinterest este o aplicaţie de reţea socială, concepută pentru a oferi utilizatorilor caracteristici de calitate internaţională şi posibilităţi nelimitate de interacţiune în faimoasele fotografii şi celor interesaţi să le partajeze pe reţeaua Pinterest.

Functii:

În aplicaţie o să găseşti toate resursele disponibile pe site; ești la curent cu actualizările prietenilor, postează pin-uri, bucură-te de fotografii, împărtăşeşte-le pe cele de pe aparatul tău, caută, etc.

Cum se utilizeaza:

Instalează şi accesează-ţi contul; dacă nu ai deja unul creat, atunci fă-ţi unul, direct din aplicaţie. Pentru a aprecia, republica sau comenta în legătură cu posturile, doar selectează o imagine.

Limbi:

Engleză, Turcă, Spaniolă, Germană, Italiană şi Franceză.

Recomandari:

Nivel mediu de maturitate, deoarece include conţinut care nu este potrivit pentru minori. Acesta este recomandat adolescenţilor şi adulţilor care doresc să-şi împărtăşească interesele cu lumea.

Platforma:

Google Play, iOS Store.

Marime:

88 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente

Cum să descarci fișiere Pinterest gratuit?

Pentru a descărca o imagine de pe Pinterest, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația, să cauți imaginea și să atingi meniul cu trei puncte. Acolo vei avea opțiunea de descărcare, fără a fi nevoie să plătești sau să instalezi aplicații terțe.

Pentru ce pot folosi aplicația Pinterest?

Pinterest este foarte populară pentru a găsi inspirație. Fie că ești un scriitor care caută idei sau cineva căruia îi place să facă proiecte de bricolaj, Pinterest este un loc perfect pentru a găsi tot felul de imagini și proiecte interesante.

Pot să mă uit pe Pinterest fără a avea un cont?

Da, poți să te uiți pe Pinterest fără a avea un cont dacă te afli în browser, deși vei primi o notificare că trebuie să te autentifici. Nici nu vei putea folosi funcțiile sale, așa că este indicat să te înregistrezi.

Pinterest este o aplicație gratuită?

Da, Pinterest este o aplicație gratuită. Prin urmare, dacă dorești să te bucuri de toate avantajele aplicației , este recomandat să te înregistrezi, deoarece nu există limite pentru nicio funcționalitate. Pe Pinterest, da, poți accesa magazine.

Descrierea dezvoltatorului

Pinterest

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Pinterest?

23 Voturi / 23 Like-uri

Pozitiv

Interfaţă ordonată şi elegantă.
Oferă aceleaşi caracteristici şi instrumente ca pe site.
Navigare fină şi intuitivă.

Negativ

Are câteva probleme atunci când se face re-postare.

Cele mai noi știri Android
Vezi mai mult

Cele mai bune alternative la Instagram pentru utilizatorii de Android
În ultimii ani, Instagram a dominat lumea rețelelor sociale, devenind locul de întâlnire virtual pentru fotografi, influenceri,
Citeşte mai multe
Gătește în carantină: Top 5 aplicații cu rețete pentru acasă în timpul izolării
Dacă ți-ai dorit să înveți să gătești însă nu ai găsit niciodată timp sau chef pentru a face asta, acum este momentul.
Citeşte mai multe