Icoană Open Food Facts

Open Food Facts

GratuitVersiune 4.11.0
3.6(1)2024-03-21
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Open Food Facts

Descriere App:

Open Food Facts este o inițiativă globală și o bază de date deschisă despre alimente, care are ca scop să ofere informații transparente, detaliate și verificabile despre produsele alimentare disponibile pe piață.

Functii:

Prin contribuția comunitară activă, utilizatorii pot adăuga și actualiza informații esențiale, inclusiv liste de ingrediente, valori nutriționale și etichete.  Aplicația facilitează scanarea rapidă a codurilor de bare ale produselor, oferind instantaneu datele relevante.

Activitati:

Evaluările și recenziile oferite de utilizatori ajută alți consumatori să ia decizii informate, iar produsele sunt etichetate cu diverse calificative, evidențiind aspecte precum reciclarea ambalajului sau certificările ecologice.

Cum se utilizeaza:

După deschiderea aplicației, poți explora baza sa de date bogată, fie că cauți un produs specific sau explorezi categorii de alimente. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre un produs, poți folosi funcția de scanare a codurilor de bare, care îți va furniza imediat informațiile relevante.

Controale:

Aplicația are o interfață simplă și ușor de utilizat, fiind controlată prin comenzi gestuale.

Limbi:

Interfață multilingvă.

Recomandari:

Open Food Facts este o aplicație recomandată pentru toți consumatorii interesați de alimentație sănătoasă, sustenabilitate și transparență, oferind informații detaliate și etichete privind produsele alimentare din întreaga lume.

Platforma:

Disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android.

Marime:

47 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

Open Food Facts

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Open Food Facts?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Aplicație utilă.
Ușor de utilizat.
Aplicație gratuită.

Negativ

Nu funcționează pe toate dispozitivele.
Necesită conexiune la internet.

Sfaturi utile

În cazul în care întâlnești informații divergente sau incomplete, încearcă să verifici din mai multe surse și să adaugi sau să actualizezi tu însuți informațiile corecte, contribuind astfel la îmbunătățirea calității datelor.
Când folosești funcția de scanare a codurilor de bare, asigură-te că camera telefonului este bine focalizată asupra codului de bare pentru a obține informații corecte.
Dacă dorești să îmbunătățești baza de date, implică-te în comunitatea Open Food Facts prin adăugarea de informații corecte și actualizate despre produsele pe care le cunoști.
Dacă ai alergii sau intoleranțe alimentare, utilizează aplicația pentru a verifica cu atenție informațiile despre alergeni și pentru a evita consumul de alimente care ar putea cauza probleme de sănătate.