Icoană apk Around the World in 80 Days

Around the World in 80 Days

GratuitVersiune 1.4
4.2(41)2024-05-28
Joc De Încredere

Imagini și videoclipuri

video
Imagine Around the World in 80 Days Imagine Around the World in 80 Days 1Imagine Around the World in 80 Days 2Imagine Around the World in 80 Days 3Imagine Around the World in 80 Days 4

Principalele caracteristici Around the World in 80 Days

Scopul jocului:

Descarcă acest joc puzzle clasic de tip potrivire care te poartă într-o călătorie periculoasă în jurul lumii alături de excentricul englez Phileas Fogg și servitorul său Jean Passepartout, care au nevoie de ajutorul tău pentru a depăși toate obstacolele.

Cum se joaca:

Jocul are mai multe niveluri cu dificultate progresivă, fiecare dintre ele va reprezenta o anumită țară, iar scopul tău va fi să călătorești 80 de zile și să rezolvi sarcinile fiecărei etape.

Grafica:

Jocul te va încânta cu un design colorat și bine conceput, personaje carismatice și locații detaliate reprezentând diferite țări ale lumii.

Sunet:

Toate acțiunile din joc sunt însoțite de efecte sonore, precum și de muzică de fundal veselă, ce face gameplay-ul jocului și mai interesant și mai autentic.

Gameplay:

Vei avea la dispoziție 80 de zile pentru a călători în jocul lumii în compania lui Philias Fog și a credinciosului său asistent Passepartout. Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să te întorci în trecut pentru a vizita patru continente și a rezolva anumite sarcini logice.

Controale:

Ca și în alte jocuri similare, va trebui să miști degetul pe ecranul tactil în direcția corectă pentru a muta și combina obiecte de același fel.

Limbi:

Interfață disponibilă în engleză.

Platforma:

Amazon, Google Play, Mac OS.

Marime:

8 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Around the World in 80 Days?

4 Voturi / 4 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Gameplay-ul nu devine plictisitor în timp.
Grafică frumoasă.
Potrivit pentru petrecerea timpului liber.
Conține multe niveluri cu dificultate progresivă.

Negativ

Unele niveluri sunt prea grele.