Icoană UberPartner

UberPartner

GratuitVersiune 4.481.10001
4.5(23)2024-07-20
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Capturi de ecran

Captură de ecran UberPartner apk Captură de ecran UberPartner apk 1Captură de ecran UberPartner apk 2Captură de ecran UberPartner apk 3Captură de ecran UberPartner apk 4Captură de ecran UberPartner apk 5Captură de ecran UberPartner apk 6Captură de ecran UberPartner apk 7Captură de ecran UberPartner apk 8Captură de ecran UberPartner apk 9Captură de ecran UberPartner apk 10Captură de ecran UberPartner apk 11Captură de ecran UberPartner apk 12Captură de ecran UberPartner apk 13Captură de ecran UberPartner apk 14Captură de ecran UberPartner apk 15Captură de ecran UberPartner apk 16Captură de ecran UberPartner apk 17Captură de ecran UberPartner apk 18Captură de ecran UberPartner apk 19Captură de ecran UberPartner apk 20Captură de ecran UberPartner apk 21Captură de ecran UberPartner apk 22Captură de ecran UberPartner apk 23

Principalele caracteristici UberPartner

Descriere App:

Cu Uber Driver poți câștiga bani în plus, prin utilizarea proprii tale mașini pentru a transporta pasageri în orașul în care locuiești.

Functii:

Printre alte funcții, aplicația estimează valoarea cursei și afișează pe hartă calea cea mai scurtă spre destinația finală.

Cum se utilizeaza:

Înainte de a descărca aplicația, trebuie să te înregistrezi pe partners.uber.com, să trimiți documentele vehiculului și să aștepți aprobarea înregistrării.

Controale:

Interfața tactilă a aplicației Uber Driver este curată, frumoasă și profesională.

Limbi:

Disponibilă în mai multe limbi.

Platforma:

Google Play.

Marime:

197 MB

Sistemul de operare:

Android

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente

Cum mă conectez la aplicația Uber Driver?

Deschide aplicația Uber Driver pe dispozitiv și introdu acreditările contului de șofer Uber (e-mail/număr de telefon și parolă) pe ecranul de conectare.

Cum să elimini un vehicul din aplicația Uber Driver?

Pentru a elimina un vehicul din aplicația Uber Driver, deschide aplicația și accesează secțiunea Vehicule din meniu. Atinge vehiculul pe care dorești să îl elimini și caută opțiunea Eliminare sau Ștergere, apoi confirmă.

Aplicația Uber Driver este gratuită?

Da, aplicația Uber Driver poate fi descărcată și utilizată gratuit, iar în calitate de șofer Uber, poți accesa și utiliza aplicația fără taxe directe.

Care sunt cerințele vehiculului pentru un șofer Uber?

Cerințele specifice pentru vehicule pot varia în funcție de locație și tipul serviciului Uber. În general, criteriile sunt limitele de vârstă, curățenia și standardele de siguranță.

Cum pot contacta asistența Uber ca șofer folosind aplicația Android?

În aplicația Uber Driver, poți accesa asistență atingând pictograma meniu și selectând Ajutor. De acolo, poți găsi diverse subiecte și întrebări frecvente, iar dacă ai nevoie de asistență suplimentară, poți contacta asistența Uber prin mesaje în aplicație sau sunând la numărul de telefon de asistență.

Descrierea dezvoltatorului

UberPartner

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut UberPartner?

2 Voturi / 1 Like

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Complet gratuită.
Interfaţă curată şi intuitivă.

Negativ

Este necesară o conexiune bună la internet.
Aplicaţia îngheaţă, din când în când.