Icoană apk Digitale Widget Ceas

Digitale Widget Ceas

GratuitVersiune 5.0
3.6(3)2024-05-28
Temă De Încredere

Capturi de ecran

Imagine Digitale Widget Ceas Imagine Digitale Widget Ceas 1Imagine Digitale Widget Ceas 2Imagine Digitale Widget Ceas 3Imagine Digitale Widget Ceas 4Imagine Digitale Widget Ceas 5Imagine Digitale Widget Ceas 6

Principalele caracteristici Digitale Widget Ceas

Descriere App:

Prin intermediul acestei aplicații, ai opțiunea de a plasa un widget elegant de ceas pe ecranul dispozitivului tău Android, pe care îl poți personaliza pentru a vedea mereu ora exactă, din fusul orar ce te interesează. 

Functii:

Aplicația oferă mai multe opțiuni pentru un ceas analogic ce afișează ora și data, cu diferite culori (verde, alb, negru, roșu, violet, portocaliu, albastru, galben și gri).

Grafica:

Poți ajusta dimensiunea widgetului, pentru a se potrivi perfect în locul dorit de pe ecranul de pornire al dispozitivului tău mobil. În plus, ai opțiunea de a schimba culorile elementelor sale principale. 

Cum se utilizeaza:

După deschiderea aplicației, atinge butonul „Add” sau ține degetul apăsat pe ecranul principal al smartphone-ului, până când apare o fereastră pop-up, în care este disponibilă aceeași pictogramă. Apoi, realizează toate setările dorite și confirmă acțiunile. 

Controale:

Aplicația are o interfață tactilă minimalistă, în care toate acțiunile sunt efectuate folosind gesturi standard.

Limbi:

Engleză.

Recomandari:

Ideală pentru utilizatorii de Android care doresc să își personalizeze widget-ul de ceas pe ecranul de pornire al dispozitivului mobil. 

Marime:

3 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Digitale Widget Ceas?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Instalare simplă și rapidă.
Nu ocupă mult spațiu de stocare. 
Poți schimba culoarea widgetului.

Negativ

Nu este tradusă în limba română.