Icoană apk LEGO® Ninjago Tournament

LEGO® Ninjago Tournament

GratuitVersiune 1.05.3.970
4.3(78)2024-02-15
Joc De Încredere

Principalele caracteristici LEGO® Ninjago Tournament

Scopul jocului:

Lego Ninjago Tournament este un joc 3D de acțiune în care celebrele personaje ale desenlor animate Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu se confruntă cu inamici în lupte foarte intense.

Cum se joaca:

Jucătorul are posibilitatea de a controla diferite personaje din desenele animate Lego Ninjago, inclusiv Kai, Jay Walker, Nuckal și Lloyd Garmadon. Scopul este acela de a înfrânge inamicii folosind mișcări speciale, precum și puteri sau arme care pot fi deblocate pe parcurs.

Grafica:

Jocul are o grafică 3D bine realizată, conținând diferite personaje Lego Ninjago care se luptă unele cu altele în peisaje bine detaliate, ce se modifică de la un nivel la altul.

Controale:

Glisează degetul pe butoanele D-Pad, situate în colțul din stânga al ecranului, și atinge butoanele din dreapta pentru a lovi sau pentru a efectua alte acțiuni.

Limbi:

Engleză.

Platforma:

Google Play, iOS Store.

Marime:

7.30 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Întrebări frecvente

De ce a fost eliminat LEGO Ninjago Tournament de pe Google Play?

LEGO Ninjago Tournament a fost eliminat de pe Google Play pentru încălcarea mărcilor comerciale, probleme de drepturi de autor, probleme de securitate sau alte probleme juridice. Totodată, este posibil ca aplicația să fi fost eliminată chiar de dezvoltator.

LEGO Ninjago Tournament se poate juca gratuit?

Da, fișierul APK sigur al LEGO Ninjago Tournament poate fi descărcat gratuit, dar, cu toate acestea, există achiziții suplimentare în joc.

Cu ce dispozitive este compatibil LEGO Ninjago Tournament?

Jocul este compatibil cu dispozitivele Android 4.1 și versiuni ulterioare.

Pot juca LEGO Ninjago Tournament pe computer?

Da, poți juca LEGO Ninjago Tournament pe computer cu un emulator Android. Îți recomandăm să folosești cele mai bune dintre ele: BlueStacks, NoxPlayer și LDPlayer.

Am nevoie de o conexiune la internet pentru a juca LEGO Ninjago Tournament?

Da, este necesară o conexiune la internet pentru a juca LEGO Ninjago Tournament , fără de care nu te vei putea conecta la serverele de joc și nu vei putea juca cu alți jucători sau accesa nicio caracteristică online a jocului.

Jocul LEGO Ninjago Tournament este sigur pentru copii?

LEGO Ninjago Tournament este sigur pentru copii, dar există achiziții în aplicație, așa că asigură-te că copiii tăi nu le folosesc.

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut LEGO® Ninjago Tournament?

4 Voturi / 3 Like-uri

Pozitiv

Grafică foarte drăguţă cu detalii excelente.
Gameplay foarte interesant.
Comenzi tactile precise.

Negativ

Din nefericire nu este compatibil cu toate dispozitivele Android.