Icoană Yoosee

Yoosee

Versiune 6.23
3.2
Rating
9M
Downloads
Gratuit
Pret
2024-05-01
Actualizată la

Descarcare gratis

Versiunile anterioare

Trăsăturile Principale ale Yoosee

Descriere App:

Yoosee este o aplicație gratuită destinată utilizării cu electrocasnice inteligente personalizate. Se bazează pe tehnologia avansată de transmisie de rețea Cloudlink P2P, ceea ce înseamnă că permite monitorizarea de la distanță a dispozitivelor de supraveghere într-un mod simplu și convenabil.

Functii:

Yoosee este o aplicație gratuită pentru electrocasnice inteligente personalizate. Cu tehnologia Cloudlink P2P, permite monitorizarea de la distanță a dispozitivelor de supraveghere. Utilizatorii pot avea grijă de familiile și prietenii în timp real, oriunde s-ar afla.

Activitati:

Cu monitorizare la distanță și tehnologie avansată, aplicația asigură conectarea facilă a dispozitivelor, eliminând configurațiile complexe de rețea. Astfel, Yoosee oferă o soluție simplă și convenabilă pentru supraveghere și siguranță.

Cum se utilizeaza:

Creează un cont sau autentifică-te, apoi conectează camera de supraveghere la rețea și asigură-te că este compatibilă cu Yoosee. Urmărește instrucțiunile din aplicație pentru a adăuga camera la contul tău. După conectare, vei putea vizualiza camera live și accesa caracteristicile de control al camerei

Controale:

Aplicația are o interfață simplă și ușor de utilizat, fiind contraltă prin comenzi gestuale.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba engleză.

Recomandari:

Aplicația Yoosee este recomandată în principal persoanelor care doresc să aibă un sistem de supraveghere video eficient și ușor de utilizat pentru a monitoriza locuințele, birourile sau alte spații.

Platforma:

Disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 5.1 sau o versiune ulterioară.

Marime:

145 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Recomandări:

Conținutul aplicației este moderat și potrivit pentru copii.

Pret:

Aplicație gratuită fără alte achiziții. Gratuit

Cerințe de instalare:

Un spațiu de minim 145 MB liber şi sistem Android OS Variaza in functie de dispozitiv

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

Yoosee

Descarcare gratis

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Yoosee?

0 Voturi / 0 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

POZITIV despre Yoosee

Ușor de utilizat.
Monitorizare de la distanță.
Aplicație gratuită.

NEGATIV despre Yoosee

Se poate bloca.
Necesită conexiune la internat.
Nu funcținează pe toate dispozitivele.

Sfaturi utile Yoosee

Înainte de a achiziționa o cameră de supraveghere pentru utilizarea cu aplicația Yoosee, asigură-te că dispozitivul este compatibil cu aplicația și că există suport pentru sistemul de operare al dispozitivului tău.
Pentru a beneficia de monitorizarea la distanță în timp real, ai nevoie de o conexiune la internet stabilă și rapidă atât pe dispozitivul mobil, cât și pe camera de supraveghere.
Personalizează setările de notificare pentru a primi alerte relevante în cazul detectării mișcării sau a altor evenimente importante, fără a fi inundat de notificări inutile.
Verifică în mod regulat actualizările și instalează-le pentru a beneficia de cele mai recente îmbunătățiri și caracteristici ale aplicației.

Luati legatura cu utilizatori care au descarcat Yoosee