Icoană Ninja Arashi

Ninja Arashi

GratuitVersiune 1.8
4.6(20)2023-09-08
Joc De Încredere

Imagini și videoclipuri

video
Captură de ecran Ninja Arashi apk Captură de ecran Ninja Arashi apk 1Captură de ecran Ninja Arashi apk 2Captură de ecran Ninja Arashi apk 3Captură de ecran Ninja Arashi apk 4Captură de ecran Ninja Arashi apk 5Captură de ecran Ninja Arashi apk 6Captură de ecran Ninja Arashi apk 7Captură de ecran Ninja Arashi apk 8Captură de ecran Ninja Arashi apk 9Captură de ecran Ninja Arashi apk 10Captură de ecran Ninja Arashi apk 11Captură de ecran Ninja Arashi apk 12Captură de ecran Ninja Arashi apk 13Captură de ecran Ninja Arashi apk 14Captură de ecran Ninja Arashi apk 15Captură de ecran Ninja Arashi apk 16Captură de ecran Ninja Arashi apk 17Captură de ecran Ninja Arashi apk 18Captură de ecran Ninja Arashi apk 19Captură de ecran Ninja Arashi apk 20Captură de ecran Ninja Arashi apk 21Captură de ecran Ninja Arashi apk 22Captură de ecran Ninja Arashi apk 23

Principalele caracteristici Ninja Arashi

Scopul jocului:

În Ninja Arashi trebuie să intri în pielea unui soldat pensionar care este obligat să ia armele pentru a-și salva fiul, pentru că trebuie să îl elimine pe Orochi și acoliții săi.

Cum se joaca:

În plus față de evitarea obstacolelor și capcanelor, trebuie să utilizezi sabia și alte arme pentru a ucide pe inamicii, iar uneori trebuie să rezolvi puzzle-uri diferite pentru a avansa nivel.

Grafica:

Acesta prezintă o estetică în 2 dimensiuni care evidențiază simplatea desenele sale de personaje și scenarii cu contrastele sale de lumină și umbră, precum și o animație foarte bună.

Controale:

Acesta este operat prin ecranul tactil. Pe partea stângă există două săgeți pentru direcție, în timp ce pe dreapta sunt butoane pentru a sări, ataca și alte acțiuni.

Limbi:

Interfață în limba engleză.

Marime:

68 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Ninja Arashi?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Grafica şi animaţia sunt foarte bine realizate.
Controlarele sunt simple şi clare.
Nivel foarte bun al dificultăţii.
Nu este necesară conexiune la internet.
Meciuri rapide şi incitante.

Negativ

Prezintă şi câteva reclame.