Icoană apk Test de sarcina

Test de sarcina

GratuitVersiune 1.4
4.4(1)2023-10-25
Aplicație De Încredere

Capturi de ecran

Imagine Test de sarcina Imagine Test de sarcina 1Imagine Test de sarcina 2Imagine Test de sarcina 3Imagine Test de sarcina 4Imagine Test de sarcina 5Imagine Test de sarcina 6Imagine Test de sarcina 7Imagine Test de sarcina 8Imagine Test de sarcina 9Imagine Test de sarcina 10Imagine Test de sarcina 11Imagine Test de sarcina 12Imagine Test de sarcina 13Imagine Test de sarcina 14Imagine Test de sarcina 15Imagine Test de sarcina 16Imagine Test de sarcina 17Imagine Test de sarcina 18Imagine Test de sarcina 19Imagine Test de sarcina 20Imagine Test de sarcina 21Imagine Test de sarcina 22Imagine Test de sarcina 23

Principalele caracteristici Test de sarcina

Descriere App:

Aceasta reprezintă o aplicație prin care poți afla dacă ești însărcinată, răspunzând la diferite întrebări legate de simptomele sarcinii.

Functii:

Ai la dispoziție un calculator pentru sarcină, fiind nevoie să răspunzi la câteva întrebări pentru a afla rezultatul. De asemenea, aplicația conține diferite secțiuni cu informații relevante privind semnele de sarcină timpurie, precum și o gamă largă de sfaturi

Cum se utilizeaza:

După instalarea aplicației, accesează secțiunea cu testul online și răspunde la o serie de întrebări legate de simptomele sarcinii timpurii. La sfârșit, vei vedea un rezultat bazat pe răspunsurile pe care le-ai ales. 

Controale:

Aplicația se controlează prin comenzi tactile. De exemplu, pentru a rezolva testul, apasă pe răspunsurile care ți se potrivesc.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba engleză

Recomandari:

Nu are restricții de vârstă. 

Platforma:

Compatibilă cu telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android. 

Marime:

6,7M

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Descrierea dezvoltatorului

Test de sarcina

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Test de sarcina?

1 Vot / 1 Like

Pozitiv

Poți afla numeroase semne de sarcină. 
Prezintă diferite teste de sarcină care pot fi făcute la domiciliu. 

Negativ

Nu oferă date exacte.

Sfaturi utile

Testul din această aplicație nu reprezintă o metodă științifică de depistare a sarcinii, astfel că este nevoie și de o vizită la medic pentru siguranță.