Icoană apk Eu, Mămica

Eu, Mămica

GratuitVersiune 2.4
1.5(1)2023-06-28
Aplicație De Încredere

Principalele caracteristici Eu, Mămica

Descriere App:

Aplicația Eu, Mămica este o platformă digitală concepută pentru a sprijini și informa mamele în perioada sarcinii și în primele etape ale creșterii copilului lor. Această aplicație își propune să ofere o gamă largă de resurse și funcționalități care să faciliteze experiența maternității.

Functii:

Prin intermediul unui jurnal de sarcină, mamele pot înregistra și urmări toate aspectele importante, precum simptomele și rezultatele testelor medicale. De asemenea, aplicația oferă trackere de sănătate pentru a înregistra greutatea, tensiunea arterială și alte date, ajutând astfel mamele să se asigure că sunt într-o stare bună de sănătate.

Activitati:

Un aspect cheie al aplicației este furnizarea de ghiduri și sfaturi personalizate în funcție de săptămâna sarcinii sau vârsta copilului. Aceste resurse acoperă subiecte esențiale precum: alimentația, exercițiile fizice recomandate și pregătirea pentru naștere

Cum se utilizeaza:

Pentru a utiliza aplicația Eu, Mămica, începi prin a crea un cont personalizat, unde îți poți introduce informațiile de bază și detaliile despre sarcină sau vârsta copilului tău. După autentificarea în aplicație, vei fi întâmpinată de un panou principal, de unde poți accesa diversele funcționalități disponibile.

Controale:

Aplicația are o interfață simplă și ușor de utilizat, fiind controlată prin comenzi tactile intuitive.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română.

Recomandari:

Aplicația Eu, Mămica este recomandată tuturor mamelor sau femeilor care se află în perioada sarcinii și în primele etape ale creșterii copilului lor.

Platforma:

Disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu sistem de operare Android 2.3 sau o versiune ulterioară.

Marime:

10M

Sistemul de operare:

Android

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Descrierea dezvoltatorului

Eu, Mămica

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut Eu, Mămica?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Conține informații și ghiduri personalizate.
Ușor de utilizat.
Aplicație utilă.

Negativ

Se poate bloca.
Se poată să nu onțină toate informațiile de care ai nevoie.

Sfaturi utile

Verifică periodic dacă există actualizări ale aplicației pentru a beneficia de noi caracteristici, îmbunătățiri și corecții de erori.
Utilizează jurnalul de sarcină și trackerele de sănătate pentru a înregistra și monitoriza informații relevante, cum ar fi simptomele, testele medicale, greutatea sau dezvoltarea copilului.
Profită de funcția de comunitate și forumul interactiv al aplicației pentru a te conecta cu alte mame și a împărtăși experiențe.
Completează toate informațiile relevante în profilul tău, inclusiv datele despre sarcină sau vârsta copilului tău.