Icoană Toca Life: World

Toca Life: World

GratuitVersiune 1.90.1
4.2(41)2024-06-19
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Toca Life: World

Descriere App:

Toca Life: World îi oferă utilizatorului un vast inventar, pentru a crea o lume în care poate selecta atât locația, cât și personajele și animalele care vor participa la o poveste distractivă, care să le ofere copiilor educație prin intermediul activităților ludice

Functii:

La fel ca în Miga Town, poți participa la diverse activități într-o lume virtuală ce cuprinde parcuri tematice, case ale prietenilor, magazine, restaurante, saloane de înfrumusețare și multe altele. În plus, ai acces la un inventar, la care poți adăuga săptămânal noi personaje și animale

Cum se utilizeaza:

În versiunea gratuită, ai acces la orașul Bópolis, cu 8 locații ce pot fi explorate și 39 de personaje cu care să interacționezi. În continuare, folosește-ți imaginația pentru a adăuga elemente noi și pentru a participa la activități în compania prietenilor virtuali.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română

Recomandari:

Este recomandat în special pentru copii

Marime:

587 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente

Care este vârsta recomandată pentru jucătorii Toca Life: World?

Toca Life: World este recomandat copiilor cu vârsta de peste 6 ani, dar este potrivit pentru orice vârstă. Jocul nu conține conținut violent sau inadecvat și este conceput special pentru copii.

Care sunt modurile de joc disponibile în Toca Life: World?

Jocul are diferite moduri de joc, inclusiv modul Explorează, modul Creează, modul Creează un film și modul Jocuri.

Ce este diferit la Toca Life: World față de alte jocuri Toca Life?

Toca Life: World este diferit de alte jocuri Toca Life prin faptul că combina toate celelalte jocuri Toca Life într-unul singur, permițând jucătorilor să exploreze diferite lumi, personaje și locuri din toate jocurile Toca Life. În plus, jocul permite jucătorilor să creeze propriile scenarii și să personaliza lumea virtuală.

Ce este modul Creează un film și cum funcționează?

Modul Creează un film este modul din Toca Life: World care le permite jucătorilor să creeze propriile filme. Jucătorii pot să aleagă personajele, locurile și obiectele preferate și să creeze scenariul filmului lor, iar apoi pot să înregistreze și să editeze filmul folosind funcțiile de editare video din joc.

Ce este modul Creează și cum funcționează?

Modul Creează este modul din Toca Life: World care le permite jucătorilor să creeze propriile lor scenarii și să personalizeze lumea virtuală. Jucătorii pot să-și aleagă personajele, locurile și obiectele preferate și să le așeze în scenariul lor, creând astfel propriul lor joc personalizat.

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Toca Life: World?

14 Voturi / 14 Like-uri

Pozitiv

O mare varietate de hărți, personaje și articole de personalizare.
Grafică detaliată, cu o calitate excelentă.
Perfect pentru stimularea imaginației copiilor.
Sunt adăugate noi articole săptămânal. 

Negativ

Compatibil numai cu cele mai recente versiuni de Android.