Icoană Car Simulator 2

Car Simulator 2

GratuitVersiune 1.51.5
4.8(4)2024-06-06
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Car Simulator 2

Scopul jocului:

Car Simulator 2 este un simulator realist de condus ce oferă o lume deschisă explorării și în care poți juca singur, completând diverse misiuni interesante, sau alături de alți utilizatori, participând la curse, pentru a câștiga bani și a-ți cumpăra noi mașini, pe care le poți îmbunătăți.

Cum se joaca:

Condu pe străzile orașului sau prin afara lui și respectă regulile de circulație ca să nu fii amendat de poliție. Completează misiuni sau transportă călătorii la destinație pentru a obține bani și a cumpăra mașini mai bune. În plus, poți participa la curse împotriva altor utilizatori.

Optiuni de joc:

Ai la dispoziție modul singleplayer, în care poți explora lumea după cum dorești, căutând misiuni care să îți aducă bani, precum și transportând la destinație călătorii care au nevoie de servicii de taxi. De asemenea, poți accesa modul online, în care participi la curse împotriva altor utilizatori.

Grafica:

Grafica 3D a jocului nu este cea mai bună de pe piață la momentul actual, însă este bine realizată, cuprinzând peste 35 de modele de mașini detaliate, pe care le poți conduce din perspectiva persoanei întâi sau a treia și le poți vizualiza interiorul la un unghi de 360 de grade.

Sunet:

Muzica din joc este foarte antrenantă, fiind potrivită genului, iar efectele sonore sunt bine sincronizate cu acțiunile pe care le realizezi. 

Gameplay:

Modul de joc este complex și captivant, având la dispoziție o lume deschisă explorării, în care vei găsi mereu noi misiuni pe care le poți completa. În plus, ai posibilitatea de a te distra alături de prieteni, pentru a vă testa abilitățile de condus. 

Controale:

Se controlează prin comenzi tactile, astfel că trebuie să apeși pe săgeți pentru a te deplasa și pe accelerație sau frână pentru a controla viteza mașinii. 

Limbi:

Interfață disponibilă în limba română

Clasificare continut:

Poate conține scene moderate de violență

Platforma:

Compatibil cu telefoanele și tabletele cu sistem de operare Android. 

Marime:

542 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Car Simulator 2?

1 Vot / 1 Like

Pozitiv

Oferă o lume deschisă explorării. 
Cuprinde peste 35 de modele de mașini. 
Grafica este detaliată, iar animațiile sunt realiste. 
Ai opțiunea de a juca alături de alți utilizatori.

Negativ

Unele articole pot fi obținute doar contra cost. 
Este necesară o conexiune la internet. 
Funcționează mai greu pe dispozitivele mai puțin performante.

Sfaturi utile

Pentru a vedea cum funcționează Car Simulator 2, înainte de a-l instala, urmărește acest videoclip