Icoană Russian Light Truck Simulator

Russian Light Truck Simulator

GratuitVersiune 2.3.1
4.1(14K)2024-03-08
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Trăsăturile Principale ale Russian Light Truck Simulator

Scopul jocului:

Fii un șofer de camion rusesc și simte plăcerea de a conduce prin oraș, livrând mărfuri în diferite locuri, încercând să eviți accidentele pentru a câștiga bani și a-ți îmbunătăți mașina.

Cum se joaca:

Urcă-te la volanul camionului, ia prima comandă și începe să livrezi mărfuri în diferite părți ale orașului pentru a deveni cel mai bun transportator și a câștiga mulți bani, de care vei avea nevoie pentru a-ți îmbunătăți mașina sau pentru a cumpăra una nouă.

Optiuni de joc:

Jocul are un singur mod în care va trebui să livrezi mărfuri de la punctul A la punctul B pentru a finaliza sarcini, având posibilitatea de a conduce una dintre cele două mașini disponibile.

Grafica:

Locații familiare cu peisaje rusești, fizică realistă, animații fluide, mașini rusești recunoscute - toate acestea și multe altele îți vor permite să te cufunzi în atmosfera de a conduce prin orașe și pe autostrăzi rusești.

Sunet:

Toate acțiunile din joc vor fi însoțite de efecte sonore realiste ale mașinii și ale mediului înconjurător: scârțâitul anvelopelor, vuietul motorului, sunetul semnalizatoarelor, sunetul accidentelor etc.

Gameplay:

Vei fi mulțumit de prezența mai multor tipuri de camioane, diferite sarcini care sunt plătite în moduri diferite, mai multe tipuri de vizualizare, multe elemente active pe tabloul de bord al mașinii, precum și de nevoie de a umple rezervorul mașinii și de a-i monitoriza starea tehnică.

Controale:

Poți controla mașina folosind accelerometrul sau butoanele de pe ecran: săgețile pentru a schimba direcția de mișcare și butoanele de gaz și frână de pe partea dreaptă, respectiv stânga a ecranului. În plus, pe ecran vei vedea butoanele de aprindere și stingerea a farurilor etc.

Limbi:

Interfață disponibilă în engleză și rusă.

Marime:

77 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Recomandări:

Recomandat pentru famili.

Pret:

Fără achiziții în aplicație. Gratuit

Cerințe de instalare:

Un spațiu de minim 77 MB liber şi sistem Android 4.1 sau mai nou.

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Russian Light Truck Simulator?

0 Voturi / 0 Like-uri

POZITIV despre Russian Light Truck Simulator

Posibilitatea de a personaliza mașina.
Consum realist de combustibil.
Gameplay captivant și grafică bună.

NEGATIV despre Russian Light Truck Simulator

Afișează multe reclame.