Icoană Truck Simulator PRO Europe

Truck Simulator PRO Europe

GratuitVersiune
3.8(4)2023-07-25
Joc De Încredere

Principalele caracteristici Truck Simulator PRO Europe

Scopul jocului:

Bucură-te de o experiență realistă a condusului pe smartphone-ul tău Android, în acest simulator în care trebuie să urci la volanul unui camion mare și să transporți tot felul de marfă prin diferite țări europene, amintindu-ți să respecți timpul necesar, pentru a livra totul la timp!

Cum se joaca:

Trebuie să iei încărcătura de la locul de expediere, iar apoi să îți folosești abilitățile de șofer și reacția rapidă pentru a transporta marfa în siguranță, evitând accidentele, folosind semnalizarea, oprind la semafoare și alimentând camionul. 

Gameplay:

Ai la dispoziție multe modele de camioane, pe care le poți schimba după cum dorești, îmbunătățind motorul sau roțile. În plus, trebuie să transporți 30 de tipuri de marfă, dintre care unele foarte fragile, fapt dificil de realizat de-a lungul drumului prin cele 18 orașe europene din joc. 

Limbi:

Engleză.

Marime:

46M

Sistemul de operare:

Android

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Truck Simulator PRO Europe?

4 Voturi / 4 Like-uri

Pozitiv

Numeroase camioane și misiuni. 
Controale ușor de învățat.
Nu ocupă mult spațiu de stocare. 
Grafică realistă și animații fluide. 

Negativ

Nu este un joc cu multe detalii. 
Unele articole se obțin doar contra cost. 

Sfaturi utile

Poți schimba unghiul camerei, având opțiunile de a vedea din cabină sau din exterior. Pentru a afla mai multe despre cum funcționează jocul și despre cum se controlează, urmărește acest videoclip