Icoană Last Fortress: Underground

Last Fortress: Underground

Versiune 5.96
3.8
Rating
422K
Downloads
Gratuit
Pret
2024-05-09
Actualizată la

Descarcare gratis

Versiunile anterioare

Principalele caracteristici Last Fortress: Underground

Evaluare:

A aplicatiilor de top 10 Cele mai populare jocuri din categoria Jocuri Aparare Turn.

Caracteristici generale:

În prezent lucrăm la descrierea pentru Last Fortress: Underground un Android Jocuri Android dezvoltat de LIFE IS A GAME LIMITED care are legătură cu Jocuri Actiune, Jocuri Strategie, Jocuri de Supravietuire. Între timp, poți citi descrierea oficială oferită de LIFE IS A GAME LIMITED aici.

Marime:

7 MB

Sistemul de operare:

Android

Recomandări:

Poate conține referințe foarte subtile de violență.

Pret:

Include caracteristici plătite. Gratuit

Cerințe de instalare:

Un spațiu de minim 7 MB liber şi sistem Android 4.4 sau mai nou.

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente Last Fortress: Underground

Cum să obți o îngrășământ în Last Fortress: Underground?

Poți obține îngrășământ prin recoltarea recoltelor în ferma ta, finalizarea misiunilor și evenimentelor, exploatarea în minele subterane, raiduri în tabere de bandiți, tranzacționând cu alți jucători sau cumpărând îngrășământ direct din magazinul din joc.

Cum să obți cp în jocul Last Fortress: Underground?

Poți câștiga CP prin îmbunătățirea clădirilor și soldaților, completând misiuni și evenimente și folosind elemente CP, precum CP Booster.

Pot juca Last Fortress: Underground gratis?

Da, Last Fortress: Underground poate fi jucat gratuit pe dispozitivele Android și iOS. Totodată, jocul are achiziții în aplicație care oferă resurse premium, cum ar fi diamantele, ce îți pot accelera progresul și pot debloca conținut premium. Această achiziție este opțională, astfel încât să te poți juca și bucura de joc fără a cheltui bani.

Cum să folosești scutul în Last Fortress: Underground?

Trebuie să atingi butonul Scut de pe ecranul principal și să selectezi durata scutului dorită. Dacă ai elementul Scut, utilizați-l pentru a activa scutul instantaneu. Odată ce un scut expiră sau este deteriorat, poți activa altele noi cumpărându-le prin achiziții în joc sau obținându-le prin finalizarea unor evenimente sau misiuni.

Cum să crești rapid nivelul în Last Fortress: Underground?

Poți finaliza misiuni și evenimente pentru a câștiga XP și resurse pentru a-ți îmbunătăți clădirile. În plus, trebuie să te alături unei alianțe active și să utilizezi tehnologia alianței care te poate ajuta să crești mai repede nivelul.

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Last Fortress: Underground?

0 Voturi / 0 Like-uri