Icoană apk Durango: Wild Lands

Durango: Wild Lands

GratuitVersiune 4.9.2+1910081514
4.4(3)2023-02-18
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Imagini și videoclipuri

video
Imagine Durango: Wild Lands Imagine Durango: Wild Lands 1Imagine Durango: Wild Lands 2Imagine Durango: Wild Lands 3Imagine Durango: Wild Lands 4Imagine Durango: Wild Lands 5Imagine Durango: Wild Lands 6Imagine Durango: Wild Lands 7Imagine Durango: Wild Lands 8Imagine Durango: Wild Lands 9Imagine Durango: Wild Lands 10Imagine Durango: Wild Lands 11Imagine Durango: Wild Lands 12Imagine Durango: Wild Lands 13Imagine Durango: Wild Lands 14Imagine Durango: Wild Lands 15Imagine Durango: Wild Lands 16Imagine Durango: Wild Lands 17Imagine Durango: Wild Lands 18Imagine Durango: Wild Lands 19Imagine Durango: Wild Lands 20

Principalele caracteristici Durango: Wild Lands

Scopul jocului:

Durango Wild Lands este un MMORPG premiat care transportă jucătorul într-o lume Jurassic, unde misiunea este de a face față dinozaurilor periculoși, de a explora, de a construi și de a lupta pentru propria supraviețuire.

Cum se joaca:

La fel ca și jocurile cu lume deschisă, ai opțiunea de a explora diferite hărți, de a construi orașe, de a stabili alianțe cu alți jucători pentru a-ți întări clanul, de a vâna, de a ucide și chiar de a îmblânzi dinozaurii periculoși.

Optiuni de joc:

Poți juca în modul multiplayer online cu alte persoane.

Grafica:

Jucătorul are aria de vizualizare a scenariilor care, pe lângă variate, sunt elaborate din grafica 3D detaliată și cu textura excelentă. Animația este un alt punct forte al jocului, care este destul de interesant.

Controale:

Jocul este controlat de gesturi, de exemplu, doar atinge sau glisează degetul pe ecran pentru a selecta armele și muta personajul prin scenariu.

Limbi:

Interfața este disponibilă în mai multe limbi.

Dispute:

Povestea este foarte interesantă. Un tren trece printr-un portal temporal și, în consecință, pasagerii sunt transportați într-o lume sălbatică locuită de dinozauri.

Marime:

88M

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut Durango: Wild Lands?

1 Vot / 1 Like

Pozitiv

Joc captivant cu o mare varietate de misiuni.
Creează subtitrări în mai multe limbi.
Acesta oferă mai multe opțiuni de personalizare.
Grafică și animație cu o calitate excelentă.

Negativ

Necesită cel puțin 2 GB de memorie RAM.
Nu te poți juca offline.

Cele mai noi știri Android
Vezi mai mult

Cele mai bune jocuri pentru Android în mai 2019: Color Hole 3D, Traffic Run!
Cele mai populare jocuri din luna mai sunt diverse şi foarte distractive. Jocuri de tip arcade, relaxate, tip casino în care
Citeşte mai multe