Icoană Rec Room

Rec Room

GratuitVersiune 20240711
4.5(3)2024-07-17
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Imagini și videoclipuri

video
Captură de ecran Rec Room apk Captură de ecran Rec Room apk 1Captură de ecran Rec Room apk 2Captură de ecran Rec Room apk 3Captură de ecran Rec Room apk 4Captură de ecran Rec Room apk 5Captură de ecran Rec Room apk 6Captură de ecran Rec Room apk 7Captură de ecran Rec Room apk 8Captură de ecran Rec Room apk 9Captură de ecran Rec Room apk 10Captură de ecran Rec Room apk 11

Principalele caracteristici Rec Room

Scopul jocului:

Sunt momente când ne place să ne distragem atenția cu mici jocuri, dar și momente când dorești să vorbim cu un prieten. Prin intermediul acestui joc, vei putea juca online mini-jocuri distractive cu prieteni sau utilizatori din toată lumea în timp ce vorbești la microfon.

Cum se joaca:

Poți explora milioane de camere cu jocuri, unele dintre ele create de alți utilizatori. De asemenea, vei putea da frâu liber imaginației și să creezi propriile jocuri pentru a-ți invita prietenii și pentru a vă distra împreună. Poți juca puzzle-uri, arunca obiecte și multe alte jocuri.

Gameplay:

După ce ai deschis aplicația, vei avea o mare varietate de opțiuni de configurare pentru a-ți crea avatarul așa cum dorești. Această aplicație este, de asemenea, compatibilă cu mai multe platforme și ochelari de realitate virtuală.

Limbi:

Interfață disponibilă în engleză.

Marime:

1833 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

Rec Room

JOC DE ÎNCREDERE

V-a placut Rec Room?

1 Vot / 1 Like

Pozitiv

Te poți juca împreună cu prietenii.
Ideală pentru a te distra.
Conține o mare varietate de jocuri.
Ocupă puțin spațiu în memorie.
Comenzi simple de învățat.

Negativ

Este necesară conexiune la internet.
Unele jocuri sunt plictisitoare.