Icoană CarX Street

CarX Street

GratuitVersiune 1.4.0
4.3(3)2024-07-24
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Imagini și videoclipuri

video
Captură de ecran CarX Street apk Captură de ecran CarX Street apk 1Captură de ecran CarX Street apk 2Captură de ecran CarX Street apk 3Captură de ecran CarX Street apk 4Captură de ecran CarX Street apk 5Captură de ecran CarX Street apk 6Captură de ecran CarX Street apk 7Captură de ecran CarX Street apk 8Captură de ecran CarX Street apk 9Captură de ecran CarX Street apk 10Captură de ecran CarX Street apk 11Captură de ecran CarX Street apk 12Captură de ecran CarX Street apk 13Captură de ecran CarX Street apk 14Captură de ecran CarX Street apk 15Captură de ecran CarX Street apk 16Captură de ecran CarX Street apk 17Captură de ecran CarX Street apk 18Captură de ecran CarX Street apk 19Captură de ecran CarX Street apk 20Captură de ecran CarX Street apk 21Captură de ecran CarX Street apk 22Captură de ecran CarX Street apk 23

Principalele caracteristici CarX Street

Scopul jocului:

Jocul CarX Street îmbină emoția unei curse de mașini cu distracția unui arcade, în care trebuie să accelerezi mașina ta sport preferată pe străzile unui oraș plin de obstacole.

Cum se joaca:

În acest joc, trebuie să accelerezi și să stăpânești derapajul pentru a depăși rivalii, a excela pe piste și a se alătura unor cluburi din ce în ce mai interesante. Cu punctele acumulate, poți alimenta vehiculul și să deblochezi mașini mai rapide.

Gameplay:

Jocul conține mai multe piese open world, inspirate de diferite locații și cu diferite provocări. Jocul este dinamic și variat, întrucât jucătorul are acces la multe opțiuni de personalizare.

Limbi:

Interfață multilingvă, cu opțiune pentru limba portugheză.

Marime:

1287 MB

Sistemul de operare:

Android

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut CarX Street?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Conține o mulțime de mașini și opțiuni de personalizare.
Poți provoca jucători din diferite țări.
Comenzi tactile cu răspuns rapid.
Grafică frumoasă, cu animații fluide.

Negativ

Ocupă destul de mult spațiu de memorie.
Crește consumul bateriei Android.

Sfaturi utile

Pe harta jocului există comenzi rapide la care trebui să fii atent pentru a personaliza sau repara mașina.
Urmărește acest videoclip pentru a afla mai multe despre acest joc înainte de a-l descărca.