Icoană OK

OK

GratuitVersiune 24.5.14
4.0(3M)2024-05-13
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Trăsăturile Principale ale OK

Descriere App:

OK este una dintre principalele rețele sociale din Rusia și din țările post-sovietice, prin intermediul căreia îți poți regăsi vechii prieteni, colegii de clasă sau cunoscuții despre care nu ai mai auzit nimic de mult timp. 

Functii:

Poți fi mereu în legătură cu prietenii, comunicând fără restricții, poți accesa jocuri interesante, urmări fotografiile altor utilizatori, pe care le poți și evalua, poți lăsa comentarii despre note, asculta muzică din diverse genuri, poți urmări videoclipuri populare etc.

Activitati:

Rețeaua de socializare include un număr mare de jocuri, prin intermediul cărora îți poți anima comunicarea cu prietenii, folosind o pasiune comună.

Cum se utilizeaza:

Pentru a începe să utilizezi aplicația, trebuie să îți creezi un cont pe site și să introduci anumite informații despre tine, astfel încât alți utilizatori să te poată găsi mai ușor. 

Limbi:

Engleză. 

Recomandari:

Aplicația le este recomandată utilizatorilor de peste 12 ani. În general, rețeaua socială este concentrată pe generația mai veche de utilizatori.

Platforma:

Google Play, iOS Store.

Marime:

234 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Odnoklassniki Ltd este bazat în Rusia - Dezvoltator recomandat de comunitatea Android.

Pret:

Nu este nevoie de achiziții în aplicație. Gratuit

Cerințe de instalare:

Un spațiu de minim 234 MB liber şi sistem Android OS Variaza in functie de dispozitiv

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente OK

Cum să descarci videoclipuri de pe Odnoklassniki?

Pentru a descărca videoclipuri de pe Odnoklassniki, poți utiliza aplicația Snaptube. Acesta este un bootloader de încredere, care este ușor de descărcat și instalat pe aproape orice smartphone Android.

Cum se schimbă parola în Odnoklassniki?

Aăasă click pe cele trei bare din colțul din stânga sus al paginii, selectează opțiunea „Mai multe” – „Setări” – „Setări profil OK” – „Parolă”, introdu de două ori parola curentă și noua parolă. Apasă click pe butonul „Salvați” și parola ta va fi schimbată.

Cum să restabilești o pagină în Odnoklassniki după fotografie?

Va trebui să faci o poză și să arăți camerei un anumit gest ales de rețeaua de socializare. Dacă există o fotografie în profilul utilizatorului, sistemul o va compara cu cea nou făcută și , dacă se potrivește, va restabili accesul la pagina ta.

Cum să ștergi o pagină în Odnoklassniki?

Apasă click pe butonul cu trei liniuțe orizontale din dreapta pe panoul de jos, apoi pe butonul „Mai multe” - „Setări” și în meniul care se deschide, chiar în josul paginii, selectează opțiunea „Șterge profilul”.

Cum să găsești o persoană în Odnoklassniki după numărul de telefon?

Este imposibil să faci acest lucru, deoarece numărul de telefon este o informație confidențială și rețeaua de socializare nu o dezvăluie.

Cum se activează invizibilitatea în Odnoklassniki?

Trebuie să apeși click pe pictograma „OK” din colțul din stânga sus al paginii, să mergi la secțiunea „Setări” și să selectezi opțiunea „Activați invizibilitatea” din listă.

OK

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut OK?

4 Voturi / 4 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

POZITIV despre OK

Poți discuta cu prietenii oricând și oriunde.
Numeroase opțiuni disponibile și utilizare ușoară.
Interfața este bine realizată și bine organizată. 

NEGATIV despre OK

Se adresează unui public mai matur. 

Sfaturi utile OK

Pentru a vedea cum să îți creezi un cont pe OK, urmărește acest videoclip
Dacă vrei să obții nota 5+ la toate fotografiile tale, poți plăti pentru acest serviciu. De asemenea, le poți oferi note bune altor utilizatori și să aștepți, în speranța că îți vor acorda și ei la fel