Icoană apk OnlyFans

OnlyFans

GratuitVersiune 1.0.1
4.3(340)2024-02-01
Aplicație De Încredere

Principalele caracteristici OnlyFans

Descriere App:

OnlyFans este aplicația pentru mobil a rețelei sociale cu același nume, în care îți poți urmări idolii sau poți câștiga bani de la fanii și urmăritorii tăi, prin conținutul pe care îl creezi și distribui.

Functii:

Oricine poate crea conținut, dar numai acei utilizatori care au plătit un abonament îl pot vedea. Astfel, nu vei fi cenzurat deloc, având libertate totală, și vei putea decide prețul pe care dorești să îl percepi pentru videoclipurile sau fotografiile tale

Activitati:

Aplicația este foarte populară pentru adulți. Vei găsi vedete din diferite industrii ce generează conținut unic, pe care îl vei putea accesa doar aici. Însă trebuie să plătești un abonament și, uneori, alți bani suplimentari pentru anumite imagini sau videoclipuri. 

Limbi:

Interfață disponibilă în limba engleză.

Marime:

25 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Întrebări frecvente

Cât câștigă creatorii de conținut de pe OnlyFans?

Câștigurile variază în funcție de popularitatea și de prețul stabilit de fiecare creator de conținut. OnlyFans reține o taxă de 20% din toate veniturile obținute de pe platformă.

Ce fel de conținut este permis pe OnlyFans?

Conținutul erotic și explicit este permis pe platformă, însă OnlyFans impune anumite restricții și interdicții privind conținutul ilegal sau periculos.

Este aplicația OnlyFans sigură de utilizat?

OnlyFans are măsuri de securitate pentru a proteja atât creatorii de conținut, cât și abonații lor. Creatorii de conținut pot seta limite privind accesul la conținut și pot bloca utilizatorii nedoriti. În plus, OnlyFans utilizează tehnologii avansate de criptare pentru a proteja datele utilizatorilor și tranzacțiile financiare.

Cine poate folosi OnlyFans?

OnlyFans este destinat creatorilor de conținut, care pot fi modele, artiști, actori, muzicieni, bloggeri și alte persoane care doresc să își monetizeze conținutul online. Utilizatorii care doresc să acceseze conținutul creatorilor de pe platformă trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să efectueze plăți în numerar.

Descrierea dezvoltatorului

OnlyFans

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut OnlyFans?

175 Voturi / 173 Like-uri

Pozitiv

Îți poți gestiona contul cu ușurință. 
Nu afișează reclame. 
Interfață atractivă și ușor de utilizat.
Ocupă puțin spațiu de stocare. 

Negativ

Nu este potrivită pentru minori.
Este necesară o conexiune la internet.

Sfaturi utile

Deși OnlyFans se utilizează destul de simplu, poți urmări acest videoclip pentru a vedea cum funcționează, înainte de instalare.