Icoană apk Spaminator: SMS Spam

Spaminator: SMS Spam

GratuitVersiune 1.4.2
3.2(3)2023-09-17
Aplicație De Încredere

Principalele caracteristici Spaminator: SMS Spam

Descriere App:

Fă glume prietenilor tăi și înnebunește-i trimițându-le sute de mesaje simultan cu această aplicație care îți permite să creezi un șablon și să trimiți SPAM la orice număr de telefon Android.

Functii:

Aplicația este un instrument care îți permite să creezi șabloane pentru mesajele SMS și să le setezi să fie trimise automat la un anumit număr de mai multe ori pentru  a spama destinatarul.

Activitati:

Ai la dispoziție butoane pentru a trimite mesajul o dată, de cinci ori și de zece ori, putând să retrimiți mesajul de un număr nelimitat de ori.

Cum se utilizeaza:

După ce te-ai autentificat în aplicație și i-ai acordat toate drepturile de acces solicitate, introdu numărul de telefon de care ai nevoie sau selectează-l din lista de contacte, introdu sau lipește un mesaj și selectează de câte ori dorești să îl trimiți.

Controale:

Aplicația te va încânta cu o interfață tactilă bine organizată, concisă și ușor de utilizat, unde toate acțiunile sunt efectuate folosind comenzi gestuale.

Limbi:

Interfață disponibilă în limba engleză.

Recomandari:

Ideală pentru utilizatorii de Android care doresc să poată face glume prietenilor trimițându-le o grămadă de SPAM ca mesaje SMS.

Marime:

2,1M

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

V-a placut Spaminator: SMS Spam?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Conține mai multe opțiuni SPAM.
Pentru a face glume prietenilor.

Negativ

Nu are meniu în limba română.

Sfaturi utile

Descarcă aplicația Whatsapp Spammer Bomber dacă dorești să faci același lucru pe WhatsApp.