Icoană 1943 Deadly Desert

1943 Deadly Desert

GratuitVersiune 1.3.6
4.1(10)2023-09-18
Joc De Încredere
Versiunile anterioare

Principalele caracteristici 1943 Deadly Desert

Scopul jocului:

În 1943 Deadly Desert, jucătorul va avea șansa de a călători în Africa de Nord în timpul celui de-al doilea război mondial, și poate lupta alături de Puterile Axei sau alături de trupele britanice pentru a decide soarta lumii.

Scopul jocului:

Călătorești în Africa de Nord, în al doilea război mondial, unde poți alege dintre puterile Axei sau trupele britanice să duci luptele care au decis soarta lumii.

Cum se joaca:

Trupele, tancurile și alte vehicule trebuie să transportate cu grijă, folosind simțul strategic pentru a ataca rivalii și pentru a te apăra de atacurile inamicilor.

Cum se joaca:

Trebuie să încerci să gândești strategic atunci când muți trupele, tancurile și alte vehicule, pentru a ataca adversarii în timp ce te aperi de atacuri și câștigi bătălia.

Optiuni de joc:

Există opțiunea de a juca singur și să încerci să depășești misiuni, debloca noi hărți și scenarii sau opțiunea de a lupta online împotriva altor utilizatori din întreaga lume.

Optiuni de joc:

Poți juca singur pentru a încerca să depășești misiuni în care poți debloca noi hărți și scenarii sau utiliza modul său online, în care vei lupta împotriva utilizatorilor din întreaga lume.

Gameplay:

Scenariile prezintă o mare varietate de câmpuri de luptă, în care jucătorul poate folosi soldați, artilerie și vehicule, cum ar fi tancuri și avioane în timpul confruntărilor.

Gameplay:

Are o varietate de câmpuri de luptă în care poți crea propria strategie folosind toate tipurile de soldați, artilerie și infanterie sau vehicule, cum ar fi tancuri sau avioane.

Platforma:

Telefoane sau tablete Android.

Marime:

85 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut 1943 Deadly Desert?

0 Voturi / 0 Like-uri

Pozitiv

Grafica şi animaţia sunt foarte bine realizate.
Un gameplay foarte antrenant.
Comenzi simple şi fiabile.
Curbă dificultăţii este bine realizată şi îţi da mereu de gândit.

Negativ

Este mai degrabă un joc scurt.
Include caracteristici plătite.
Nu este potrivit pentru copii.