Icoană apk TVRON TV Online

TVRON TV Online

GratuitVersiune 1.0.3
3.8(45)2024-04-03
Aplicație De Încredere

Principalele caracteristici TVRON TV Online

Descriere App:

TVRON TV Online este un APK de divertisment, perfect pentru oricine dorește să urmărească pe Android programele canalelor TV de top din lume.

Functii:

APK-ul îți oferă acces la radio online, la canale internaționale (HBO, National Geographic, TLC etc.), precum și la opțiuni de partajare pe rețele sociale și mesageri importanți, precum Facebook, Twitter și WhatsApp.

Controale:

Este nevoie doar să atingi logoul canalului, pentru a-l accesa, sau opțiunile din meniul superior, pentru a partaja conținutul și pentru a efectua alte acțiuni.

Limbi:

Engleză.

Marime:

Fara specificatii

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Întrebări frecvente

Pot să folosesc TVRON TV Online pe orice dispozitiv mobil?

Da, aplicația TVRON TV Online este disponibilă pentru descărcare pe orice dispozitiv mobil care rulează pe sistemul de operare Android. Acest lucru înseamnă că poți utiliza aplicația pe telefoane mobile, tablete sau alte dispozitive mobile compatibile.

Pot să urmăresc emisiuni TV înregistrate prin intermediul aplicației TVRON TV Online?

Nu, aplicația TVRON TV Online nu oferă posibilitatea de a urmări emisiuni TV înregistrate. Cu toate acestea, poți urmări posturile TV în timp real, astfel încât să poți fi la curent cu evenimentele în timp real și să nu pierzi nicio emisiune importantă.

Ce este TVRON TV Online și cum funcționează?

TVRON TV Online este o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să urmărească posturi TV românești și internaționale în timp real, pe dispozitivele lor mobile. Pentru a utiliza aplicația, trebuie să o descarci și să o instalați pe telefonul sau tableta ta. După ce ai instalat aplicația, poți alege dintre diferite canale TV și poți începe să urmărrești emisiunile preferate.

Este aplicația TVRON TV Online disponibilă în afara României?

Da, aplicația TVRON TV Online este disponibilă pentru descărcare și utilizare în orice țară din lume, cu condiția să ai o conexiune la internet stabilă. Cu toate acestea, unele posturi TV pot fi disponibile doar în anumite țări, în funcție de drepturile de difuzare.

Descrierea dezvoltatorului

TVRON TV Online

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut TVRON TV Online?

11 Voturi / 10 Like-uri

Pozitiv

Oferă opțiuni de partajare direct din aplicație.
Reunește o mare varietate de canale.

Negativ

Interfața ar putea fi mai atractivă.
APK-ul nu este actualizat în mod regulat.
Accelerează consumul bateriei Androidului.

Cele mai noi știri Android
Vezi mai mult

Cele mai bune aplicații de live TV și streaming pe telefonul cu Android
Modul în care urmărim televiziunile și emisiunile preferate evoluează constant. Dacă unele dintre ele s-au mutat și în online,
Citeşte mai multe