Icoană WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

GratuitVersiune 2.24.11.17
4.3(191M)2024-05-22
Aplicație De Încredere
Versiunile anterioare

Trăsăturile Principale ale WhatsApp Messenger

Descriere App:

WhatsApp Messenger este o aplicatie de comunicare cu prietenii și familia concepută pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să trimită mesaje prin rețeaua wireless sau 3G atunci când conexiunea este disponibilă.

Functii:

Conversează și trimite clipuri video, imagini și note audio pentru contactele tale (inclusiv numerele internaționale), la nici un cost suplimentar; personalizează aplicația și obține notificări când cineva îți trimite un mesaj.

Cum se utilizeaza:

Aplicația funcționează cu numărul tău de telefon și integrează lista de contacte a dispozitivului în mod automat. Înregistrarea sau parola nu este necesară pentru a accesa această aplicație.

Limbi:

Disponibil în mai multe limbi printre care și limba română.

Recomandari:

Ideal pentru cei cărora le place să comunice prin mesaje text.

Platforma:

Smartphone-uri Android.

Cerinte:

Android 2.1 sau mai nou.

Marime:

53 MB

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

WhatsApp Inc. este bazat în Statele Unite - One of the most prominent developers on Google Play.

Recomandări:

Conținut potrivit pentru toate vârstele.

Pret:

Unele actualizări trebuie plătite. Gratuit

Cerințe de instalare:

Un spațiu de minim 53 MB liber şi sistem Android 2.1 sau mai nou.

Evaluare:

A aplicatiilor de top 1 Cea mai populara aplicatie din categoria WhatsApp Messenger.

Clasament:

Al aplicatiilor 1 Cea mai descarcata aplicatie din categoria WhatsApp Messenger.

Opțiuni de descărcare:

Întrebări frecvente WhatsApp Messenger

Cum actualizezi WhatsApp?

Accesează Google Play, căută WhatsApp și apasă click pe butonul Actualizare dacă este disponibil. Așteptă ca actualizarea WhatsApp să se descarce și să se instaleze automat.

Cum blochezi contactele pe WhatsApp?

Găsește contactul pe care dorești să îl blochezi, apasă și menține apăsat numele contactului până când apare un meniu pop-up, unde va trebui să selectezi opțiunea „Blocați contact”.

Cum se deschide aplicația WhatsApp de pe un computer?

Pentru a utiliza WhatsApp pe computer, pur și simplu descarcă versiunea WhatsApp Desktop. Alternativ, poți utiliza versiunea WhatsApp Web din browser.

Cum să citesc mesajele șterse pe WhatsApp?

În cazul în care interlocutorul tău a șters mesajul și backupul funcționează pentru tine, atunci trebuie să reinstalezi aplicația, după care aplicația va oferi o oportunitate standard de recuperare din cloud, iar dacă o selectezi, vei avea acces la mesajele șterse.

Cum să partajez locația pe WhatsApp?

Deschide WhatsApp, chat cu persoana căreia vrei să-ți partajezi locația, apasă click pe pictograma agrafă din bara de chat și selectează opțiunea Locație. Apoi selectează opțiunea de locație pe care dorești să o partajezi și apasă click pe Trimiteți.

Este periculos să deschizi mesaje de la un expeditor necunoscut pe WhatsApp?

Deschiderea unui mesaj de la un expeditor necunoscut pe WhatsApp poate fi periculoasă, deoarece poate conține legături rău intenționate, viruși și alte programe software rău intenționate care pot compromite securitatea dispozitivului și a datelor personale.

Cum se instalează backup-ul pentru WhatsApp?

Poți estabili backupul WhatsApp din Google Drive sau backupul local. Pentru aceasta, accesează Setări > Chat-uri > Backup chat. Finalizează procesul apăsând click pe Backup. Backup-urile locale sunt salvate în folderul Baze de date WhatsApp ca msgstore-AAAA-MM-DD.1.db.crypt12. Reinstalează WhatsApp, apoi restabilește backupul.

Cum să adaugi un contact nou pe WhatsApp?

Deschide WhatsApp și accesează fila „Chat-uri” , selectează opțiunea „Chat nou” - „Contact nou”, introdu numele și numărul de telefon al contactului și apasă click pe „Salvează”

Cum să blochezi pe cineva pe whatsapp?

Deschide WhatsApp și chat-ul cu persoana pe care vrei să o blochezi, apasă click pe numele sau fotografia de profil a acesteia, selectează opțiunea „Blocare contact” și confirmă acțiunile.

WhatsApp anunță despre capturi de ecran?

Nu, WhatsApp nu notifică utilizatorii atunci când cineva face o captură de ecran a unui chat sau conversație . Cu toate acestea, dacă faci o captură de ecran a unui mesaj sau a unui conținut media care dispare într-un chat, WhatsApp va trimite un mesaj prin care îl anunță pe expeditorul capturii de ecran.

Ce altă aplicație pot folosi în loc de WhatsApp?

În loc de WhatsApp, poți folosi aplicații de mesagerie instantanee precum Telegram, Signal, Bip, Viber, Line, deoarece au caracteristici similare.

WhatsApp afișează numărul meu de telefon?

Alți utilizatori vor putea să vă vadă numărul de telefon pe WhatsApp dacă acesta se află în lista lor de contacte.

De ce nu funcționează WhatsApp?

Verifică conexiunea la internet, repornește dispozitivul, actualizează aplicația și șterge memoria cache pentru a remedia eventualele probleme.

Cum poți încărca mesajele de pe WhatsApp pe un telefon nou?

Fă backup pentru chat-urile pe vechiul telefon. Pentru a face acest lucru, accesează Setări > Chat-uri > Backup chat de pe WhatsApp. Finalizează procesul apăsând click pe Backup. Dezinstalează WhatsApp și instalează WhatsApp pe noul tău telefon. În timpul instalării, transferă copia de rezervă în Google Drive pe noul telefon atingând opțiunea Restaurare .

Descrierea dezvoltatorului

WhatsApp Messenger

APLICAȚIE DE ÎNCREDERE

V-a placut WhatsApp Messenger?

775 Voturi / 750 Like-uri

POZITIV despre WhatsApp Messenger

O modalitate rapidă și convenabilă de a comunica fara nici un cost.
Îți permite să partajezi mesaje text, fotografii, clipuri video, sunete, contacte și chiar locația ta prin GPS.
Un program ușor, această aplicație se bazează pe resursele minime de pe dispozitiv.
Permite chat de grup.
Recunoaște alte contacte care utilizează deja aplicația din lista de contacte.

Cele mai noi știri Android
Vezi mai mult

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a
Citeşte mai multe
Cum primești codul de verificare WhatsApp prin email
WhatsApp a continuat să îmbunătățească platforma pentru siguranța și securitatea utilizatorilor săi. Serviciul de mesagerie a
Citeşte mai multe
Cum trimiți mesaje anonime pe WhatsApp
Confidențialitatea online este o preocupare majoră, iar mulți utilizatori de WhatsApp se întreabă dacă este posibil să trimită
Citeşte mai multe
Cum transferi conversațiile WhatsApp pe Telegram
Migrarea conversațiilor de pe WhatsApp pe Telegram cer un proces simplu, dar eficient, care îți permite să îți muți discuțiile
Citeşte mai multe
Cum să fixezi mesaje pe WhatsApp
WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, lansează în mod regulat actualizări pentru a îmbunătăți
Citeşte mai multe