Icoană apk House Flipper Game Simulator

House Flipper Game Simulator

GratuitVersiune 1.1
4.4(19)2024-01-17
Joc De Încredere

Principalele caracteristici House Flipper Game Simulator

Scopul jocului:

Folosește-ți abilitățile de arhitect și acceptă această provocare de bricolaj digital, în care ai misiunea de a repara și înfrumuseța case vechi, pentru a obține profit. 

Cum se joaca:

Trebuie să rezolvi toate treburile din casă pentru a o face să arate ca nouă, apoi să o vinzi și să obții un profit mare. Pentru aceasta, adună gunoiul, schimbă mobila, sparge pereții și vopsește-i, pune ferestre și uși, schimbă decorațiunile, aranjează grădina etc. 

Grafica:

Jocul impresionează prin grafica sa realistă și prin viziunea la 360º, din perspectiva persoanei întâi, astfel că utilizatorii se simt ca și cum sunt prezenți cu adevărat în casele pe care le recondiționează. 

Controale:

Pentru a te deplasa, folosește un joystick invizibil, plasat în partea stângă a ecranului, iar pentru a deschide ușile, ferestrele, a arunca gunoiul și muta mobila, apropie-te de obiecte și apasă butonul „USE”

Limbi:

Interfață multilingvă, disponibilă și în engleză

Marime:

27M

Sistemul de operare:

Android

Dezvoltator:

Pret:

Gratuit

Opțiuni de descărcare:

APK

Întrebări frecvente

Cum pot să cumpăr și să vând proprietăți în House Flipper?

Pentru a cumpăra o proprietate în House Flipper, trebuie să accesezi meniul de achiziție din joc și să alegi proprietatea pe care dorești să o cumperi. Apoi, trebuie să apeși click pe butonul "Achiziționează" și să urmezi instrucțiunile pentru a finaliza achiziția.

Există modalități de a economisi bani în House Flipper?

Da, există câteva modalități de a economisi bani în joc. Una dintre acestea este să cumperi materiale și instrumente în cantități mari, pentru a beneficia de reduceri. De asemenea, poți economisi bani prin cumpărarea de proprietăți la prețuri mai mici, pe care le poți renova și vinde ulterior la un preț mai mare.

Cum pot să îmi salvez progresul în House Flipper?

Pentru a salva progresul în joc, trebuie să termini o sarcină sau să ieși din joc folosind opțiunea "Exit Game" din meniul principal. Jocul va salva automat progresul tău și îl vei i putea relua de unde ai rămas data viitoare când vei accesa jocul.

Care sunt cele mai bune strategii pentru a câștiga bani în House Flipper?

Una dintre cele mai bune strategii este să începi cu sarcinile care îți oferă cel mai mare profit, astfel încât să poți obține fondurile necesare pentru a cumpăra instrumente și materiale mai bune. De asemenea, este important să investești în abilitățile tale de renovare și să cumperi instrumente mai eficiente pentru a reduce timpul necesar pentru fiecare sarcină și a-ți mări profitabilitatea.

Există o modalitate de a juca House Flipper cu prietenii?

Da, există o opțiune de joc multiplayer în House Flipper, care îți permite să joci cu prietenii tăi. Trebuie doar să accesezi meniul multiplayer și să-ți inviți prietenii să se alăture jocului. Împreună, puteți lucra la sarcini de renovare și construi și decora casele împreună.

Descrierea dezvoltatorului

V-a placut House Flipper Game Simulator?

3 Voturi / 3 Like-uri

S-ar putea si fiti de asemenea interesat de:

Pozitiv

Grafica și atmosfera din joc sunt realiste. 
Controale precise și intuitive.
Îți oferă zeci de proprietăți pe care să le renovezi. 

Negativ

Este necesar să descarci pachete de date suplimentare. 
Uneori, serverele sunt destul de lente.